Over ons

De Thuisclub is in 2012 opgericht met als doel een actieve buitenschoolse opvang te zijn waar kinderen met plezier naartoe komen. Bij onze eerste opvanglocatie bij voetbalvereniging Bennekom is de opvang gericht op sport en spel. Veel bewegen en gezonde voeding zijn dan ook al vanaf de eerste opvangdag belangrijke pijlers van onze opvang.

In 2014 is De Thuisclub ook buitenschoolse opvang gaan aanbieden op basisscholen. Bij basisschool CNS-De Wingerd in Bennekom, de Edese Schoolvereniging in Ede en basisschool Calluna in Ede bieden wij verschillende activiteiten aan en is er naast de sport- en spelactiviteiten, ook een creatief programma voor de kinderen. Op de Edese Schoolvereniging verzorgen wij naast de buitenschoolse opvang ook de voorschoolse en tussenschoolse opvang.

Flexibiliteit en klantgerichtheid zijn de uitgangspunten van onze opvang. Wij verwachten dit ook van ons personeel en selecteren hier ook op evenals op enthousiasme, leergierigheid, motivatie en creativiteit. Omdat wij een gevarieerd aanbod aan activiteiten aanbieden, willen wij dat de vaste pedagogisch medewerkers naast de vaste selectiepunten die wij hanteren ook een eigen specialisme hebben die van toegevoegde waarde is voor de opvang. Ons streven is een goede mix in de teams op pedagogisch, sportief en creatief gebied.

Ons kantoor is gevestigd in Maarssen, waar vandaan alle organisatorische werkzaamheden plaatsvinden. De pedagogisch medewerkers kunnen hierdoor al hun aandacht besteden aan de kinderen en het contact met de ouders, iets wat wij zeer belangrijk vinden.

Tot ziens op één van de opvanglocaties!
Het team van De Thuisclub

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Rondleiding aanvragen
Direct inschrijven

‘Laat kinderen twee keer per dag een half uur bewegen’

De helft van de kinderen beweegt te weinig, concludeerde het CBS in juni 2018. Terwijl [...]

Graffiti workshop bij BSO De Thuisclub ESV

In maart & april krijgen de kinderen van BSO De Thuisclub ESV een te gekke [...]

Word jij onze nieuwe sportieve collega? – Reeds ingevuld

Bij Sport BSO De Thuisclub Bennekom zijn wij op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker [...]

[dc_social_wall id=”7926″]

.