BSO Bennekom

Wil jij je kind op jonge leeftijd allerlei sport- en spelactiviteiten laten ontdekken bij een BSO in Bennekom? Dankzij De Thuisclub is het mogelijk! Onze buitenschoolse opvang is de ideale plek om je kind na schooltijd en tijdens de vakanties samen met leeftijdsgenootjes al sportend een leuke tijd te laten beleven. Als buitenschoolse opvang bieden we een veilige, gezonde omgeving waar je kind niets tekort komt. En al dat leuks krijg je voor een zeer voordelige prijs!

De leukste BSO van Bennekom

Oprechte aandacht en interesse voor elk kind staat centraal bij de buitenschoolse opvang van De Thuisclub. De kinderen krijgen een gevarieerd activiteitenaanbod waar ze hun energie in kwijt kunnen, op de sport BSO leren ze wat ze allemaal kunnen met hun lichaam en hoe ze moeten omgaan met winnen en verliezen. Onze BSO in Bennekom biedt daarbij persoonlijke aandacht en een luisterend oor. Hierdoor creëren we een veilige speelplek waar alle kinderen zich goed voelen en optimaal plezier hebben. Daarnaast worden ook de ouders betrokken bij onze opvang. Zo plannen we onder andere een kennismakingsgesprek in om elkaar beter te leren kennen en worden er korte overdrachtsgesprekken gevoerd als de kinderen worden opgehaald. Verder is er twee keer per jaar de mogelijkheid voor een 10-minutengesprek en versturen we maandelijks een nieuwsbrief naar de ouders per e-mail.

Onze 3 Speerpunten:

Oprechte aandacht en interesse voor elk kind

Ieder kind is uniek en mag er zijn. De medewerkers zorgen ervoor dat alle kinderen de aandacht krijgen die ze nodig hebben en dat er een fijne sfeer heerst op de groep. Talenten en interesses van kinderen worden gesignaleerd en gestimuleerd.

Toplocaties

Ede - Bennekom - Wageningen - Tiel

De opvanglocaties van De Thuisclub faciliteren de activiteiten door de aanwezigheid van een grote buitenruimte, zoals een sportveld of bosrijke speelomgeving, en een sfeervolle binnenruimte, met veel afwisselend speel- en leermateriaal.

Een fantastisch activiteitenaanbod

Bij De Thuisclub ligt de nadruk op zowel de sportieve als de creatieve activiteiten. Op iedere opvanglocatie bieden wij een uitdagend en gevarieerd activiteitenaanbod aan voor alle leeftijden op de BSO. Voor ieder kind iets leuks.

Sportieve activiteiten BSO

In Bennekom heeft De Thuisclub een prachtige opvanglocatie. Na school en tijdens schoolvakanties vangen wij kinderen op en doen we allerlei leuke activiteiten met hen. Door de opvangtijd actief in te vullen met sport- en spelactiviteiten maken we de opvang leuker, gezonder en leerzamer. Sommige pedagogische medewerkers van de BSO hebben een sportachtergrond en leren de kinderen al spelend meer over de verschillende sporten, de sportvaardigheden en het samenspel. De kinderen doen allerlei sportieve activiteiten. Voetballen of andere sporten, bij ons kan het allemaal! Daarbij worden de activiteiten aangevuld met gezonde maaltijden en tussendoortjes.

dagindeling sport bso bennekom

Alle dagen geopend

Tijdens schoolweken is onze BSO locatie in Bennekom geopend van maandag tot en met vrijdag. De kinderen zijn welkom vanaf het einde van de schooldag tot 18.30 uur in de avond. Ook tijdens vakantieperiodes staan wij klaar om je kind een fijne tijd te bezorgen op onze buitenschoolse opvang. We zijn open van 08.00 uur ‘s ochtends tot 18.30 uur ‘s avonds.

Gratis ophaalservice

Naast onze buitenschoolse opvang bieden wij een gratis ophaalservice aan in de schoolweken. Hierbij worden de kinderen rechtstreeks opgehaald bij hun basisschool door de medewerkers van de Sport BSO. We gebruiken daarvoor eigen vervoersmiddelen van De Thuisclub. Deze zijn uitgerust met comfortabele kinderzitjes.

Krijg een rondleiding bij onze BSO in Bennekom

Ben jij geïnteresseerd om je kind naar onze buitenschoolse opvang te laten komen? Vraag dan een rondleiding aan en ontdek alles over de Sport BSO en de activiteiten die we doen! Wij tonen jou graag onze opvanglocatie en geven je de nodige informatie over hoe we te werk gaan. Zo krijg je een duidelijk beeld van onze BSO in Bennekom en maak je alvast kennis met de medewerkers. Inschrijven kan ook meteen via ons registratieformulier.

Contact

Voor meer informatie kan je ons kantoor bereiken op het nummer 0346 74 53 08 of via het mailadres . Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens dan achter door het contactformulier op onze website in te vullen.