Reviews over De Thuisclub

“Bij De Thuisclub heerst een prettige werksfeer, waarin mensen elkaar vertrouwen.”

Bij De Thuisclub heerst een prettige werksfeer, waarin mensen elkaar vertrouwen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng, maar ook voor humor en plezier. Je krijgt veel energie van de samenwerking met hardwerkende collega’s, met elke hun eigen ideeën en talenten.

Anouk, Beleidsmedewerker & Coach bij De Thuisclub in 2018 & 2019

“Het is vaak moeilijk om ze mee naar huis te krijgen, dat zegt al genoeg.”

BSO De Thuisclub ESV is een leuke BSO waar de kinderen met plezier naar toe gaan. Het is vaak moeilijk om ze mee naar huis te krijgen, dat zegt al genoeg. De leiders en leidsters bieden een goede mix van creatieve en sportieve activiteiten. Ook kinderen die speciale zorg nodig hebben, zijn in vertrouwde handen.

Koen, vader van Casper, Norah en Julia

“Ook voor onze jongste dochter van 4 jaar heeft de Sport BSO leuke activiteiten.”

Zelfs voor onze jongste dochter van 4 jaar is er meer dan voldoende aandacht en stimulans vanuit het enthousiaste team om volwaardig bij Sport BSO de Thuisclub na school in haar eigen tempo te kunnen sporten.

Eduard, vader van Bram, Daan en Pleun

“Na school eerst een gezamenlijk moment, daarna een creatieve of sportieve activiteit.”

Onze kinderen gaan met plezier naar BSO De Thuisclub, welke gevestigd is op basisschool De Wingerd. Na schooltijd kunnen ze direct bij de BSO naar binnen lopen voor een gezamenlijk moment. Daarna kunnen de kinderen kiezen uit een creatieve of sportieve activiteit, of een relax moment. Handig voor de ouders is het online aanmelden en afmelden via het online portaal Niokids.

Manon, moeder van Lennard, Jonne & Gerwin

“Voor ons als ouders een vertrouwd adres met de nodige flexibiliteit.”

Voor onze zoon Marnix is de BSO op de ESV de plek waar hij altijd kan rekenen op zorgzame opvang maar ook op onderhoudende gesprekken, spelletjes en sportieve ontwikkeling. Voor ons als ouders een vertrouwd adres met de nodige flexibiliteit.

Martin, vader van Marnix

“Zowel binnen als buiten is er veel speelruimte.”

Een kleinschalige BSO, waar onze dochter van 4 jaar niet verloren gaat in de massa. Pedagogisch medewerkster Anita is zeer betrokken en zorgt dat elk kind lekker bezig is. Zowel binnen als buiten is er veel speelruimte. De sportspullen en de gymzaal binnen zijn populair bij de kinderen. Erg prettig is ook de mogelijkheid om online de vakantie-opvang te kunnen reserveren.

Christa, moeder van Meie

“Heerlijk sporten na een dag stil zitten op school.”

Onze jongens vinden het super leuk op de Sport BSO in Bennekom. Heerlijk sporten na een dag stil zitten op school. Alle lof voor het gezellige opvangteam; Goede en jonge pedagogisch medewerkers en ook nog heel sportief. Er is ook ruimte voor andere activiteiten. Favoriet zijn stratego en kapla. Kortom, net zo leuk als thuis.

Chris en Irene , ouders van Jordi en Renzo

“Naast actief met de bal bezig zijn wordt er ook actief aan de ontwikkeling gewerkt.”

Onze kinderen Loris en Luca gaan altijd graag naar de voorschoolse opvang op de ESV. Natuurlijk moeten ze er vroeg uit en snel aankleden, maar dat is geen probleem. Op de VSO worden ze hartelijk ontvangen en gaan ze gelijk actief aan de gang. Naast actief met de bal bezig zijn is er ook ruimte voor spelletjes en wordt er actief aan de ontwikkeling gewerkt zoals het leren strikken van de veters en uitbreiding van de woordenschat. We laten onze kinderen altijd met een gerust hart achter.

Francesca, moeder van Loris en Luca

“De Thuisclub is heel erg gericht op hoe kinderen en ouders het zo fijn mogelijk hebben.”

Met heel veel plezier gaan onze kinderen naar BSO De Thuisclub, locatie Calluna. Vestigingsmanager Anita kijkt heel goed naar wat de kinderen zelf willen, het is hun vrije tijd. Ze kunnen daarom doen wat ze het liefste doen; heerlijk voetballen binnen in de gymzaal of op het grote buitenterrein. Ook helpt Anita bij het maken van huiswerk of speciale opdrachten van school. Daarnaast zorgt ze ervoor dat ze omgekleed klaar staan als ze na de BSO naar sporten gaan. BSO De Thuisclub is echt heel erg gericht op hoe de kinderen en de ouders het zo fijn mogelijk hebben. Er is ook een grote mate van flexibiliteit als er een keer geruild moet worden of een extra dag BSO nodig is.

Erik en Lisette, ouders van Mick en Teun

“Heerlijke plek om de energie kwijt te kunnen.”

Sport BSO De Thuisclub is voor onze kinderen een plek waar ze nog even heerlijk hun energie kwijt kunnen na een dag school. Onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers kunnen ze verschillende sporten beoefenen, zowel binnen als buiten. De pedagogisch medewerkers hebben veel aandacht voor de kinderen, ze creëren een prettige, veilige sfeer. Er wordt op een ontspannen en voor ieder kind toegankelijke manier gesport, met veel afwisseling. Het is een flexibele organisatie en er wordt graag iets extra’s gedaan om ouders te ontzorgen.

Tanja, moeder van Quinn en Tristan