Sport BSO Wageningen

Je kind op jonge leeftijd laten kennismaken met verschillende sport- en spelactiviteiten? Bij de Sport BSO in Wageningen kan het! De Thuisclub heet jouw kind(eren) van harte welkom om na schooltijd en in de vakanties samen met leeftijdsgenootjes al sportend een leuke tijd te beleven. Onze buitenschoolse opvang is een veilige, gezonde plek waar jij je kind met een gerust hart aan ons toevertrouwt. En dat allemaal voor een voordelige prijs!

De leukste Sport BSO in de gemeente Wageningen

De Sport BSO in Wageningen is een buitenschoolse opvang van De Thuisclub. Na school of tijdens schoolvakanties vangen wij kinderen op en zorgen we voor een actieve invulling van de opvangtijd. De kinderen krijgen begeleiding van pedagogische medewerkers met een sportachtergrond en leren spelenderwijs meer over verschillende sporten, samenspel en sportvaardigheden. Deze sport- en spelactiviteiten maken de opvang niet alleen leuker, maar ook gezonder en leerzamer. Daarbovenop krijgen ze ook gezonde voeding bij ons.

dagindeling sport bso wageningen

Daarom kies je voor De Thuisclub

De Thuisclub zorgt voor buitenschoolse opvang die gericht is op het sportieve en gezonde aspect. Bij onze Sport BSO te Wageningen leren kinderen wat ze met hun lichaam kunnen en hoe ze moeten omgaan met winnen en verliezen. Onze medewerkers zorgen daarbij voor persoonlijke aandacht en bieden een luisterend oor. Zo creëren we een veilige speelplek waar ieder kind zich goed voelt en plezier beleeft. Ook vinden we het belangrijk om ouders te betrekken bij onze opvang. Daarom doen we eerst een kennismakingsgesprek, worden er korte overdrachtsgesprekken gedaan bij het ophalen van de kinderen en is er twee keer per jaar de mogelijkheid voor een 10-minutengesprek. Aanvullend hebben we een maandelijkse nieuwsbrief die via e-mail naar de ouders wordt gestuurd.

Alle dagen geopend

Tijdens de schoolweken is Sport BSO De Thuisclub in Wageningen van maandag tot en met vrijdag geopend vanaf het einde van de schooldag tot 18.30 uur ‘s avonds. Tijdens schoolvakanties is de opvang op weekdagen open van 08.00 ‘s ochtends tot 18.30 uur in de avond.

Gratis ophaalservice

Naast onze buitenschoolse opvang bieden wij bij onze Sport BSO in Wageningen ook een ophaalservice aan. Onze medewerkers van De Thuisclub halen de kinderen rechtstreeks op bij hun basisschool. Hiervoor gebruiken we eigen vervoersmiddelen die voorzien zijn van comfortabele kinderzitjes. Deze service is volledig gratis.

Vraag een rondleiding aan

Ben jij geïnteresseerd in de buitenschoolse opvang van De Thuisclub en wil je graag eens een kijkje komen nemen? Vraag dan meteen een rondleiding aan en maak kennis met Sport BSO in Wageningen! Wij tonen je graag hoe onze opvang locatie eruitziet en geven je meer informatie over onze werkwijze. Zo krijg je een goed beeld van hoe het eraan toe gaat bij de opvang en leer je onze enthousiaste medewerkers kennen. Liever direct inschrijven? Ga dan naar ons registratieformulier!

Contacteer Sport BSO De Thuisclub in Wageningen

Bij vragen of behoefte aan extra informatie helpen we je graag verder. Ons kantoor is bereikbaar op het telefoonnummer 0346 74 53 08 of via ons e-mailadres . Voor de opvang locatie kun je bellen naar 06-43557992. Daarnaast kan je ook het contactformulier op onze website invullen. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met jou op.