Team Sport BSO Wageningen

Nando
NandoVestigingsmanager
Nando is binnen De Thuisclub een bekend gezicht die nu de vestigingsmanager is op onze nieuwe sportieve opvanglocatie in Wageningen. In Ede heeft Nando een aantal jaar de sportieve activiteiten verzorgd bij BSO De Thuisclub ESV. Een uitdagend en leuk sportief programma bedenken en uitvoeren met de kids op de nieuwe locatie is een gave nieuwe uitdaging voor Nando en zijn team!
Anouk
AnoukPedagogisch medewerkster
Anouk wilde na het afronden van het CIOS in de sport werkzaam zijn. Sinds begin 2022 is zij werkzaam geweest bij onze sportieve BSO in Bennekom. Vanaf de start van de nieuwe sportieve BSO in Wageningen is Anouk naar deze locatie overgestapt. Zij geboren en getogen in Wageningen en wilde dan ook graag in haar woonplaats werken. In haar vrije tijd korfbalt Anouk op hoog niveau.
Farhan
FarhanPedagogisch medewerker
Farhan is al vanaf jongs af aan bezeten van voetbal en andere balsporten. Het is daarom niet verwonderlijk dat hij een eigen voetbalschool is gestart om kinderen nog beter te leren voetballen. Werken bij Sport BSO Wageningen is een prachtige combinatie, waarbij Farhan kinderen van alle leeftijden en niveaus wat wil bijbrengen op sportief gebied.