Team Sport BSO Tiel

Onderstaand stellen wij het sportieve team aan u voor:

Mark
MarkVestigingsmanager
Na het behalen van zijn CIOS diploma is Mark zijn eigen voetbalschool gestart in Tiel. Bij de Sport BSO van De Thuisclub in Ede is Mark in 2024 klaargestoomd om als vestigingsmanager bij Sport BSO Tiel aan de slag te gaan. Bij voetbalvereniging Theole is hij daarnaast jeugdtrainer, waardoor hij een bekend gezicht is voor veel ouders en kinderen binnen Tiel en de voetbalclub.
Fleur
FleurPedagogisch medewerkster
Fleur vindt het geweldig om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen, en geniet ervan om daar zelf een rol in te mogen spelen. tijdens haar studie heeft Fleur in een animatieteam op een vakantiepark gewerkt en na het afronden van haar studie ervaring bij een Sport BSO opgedaan van De Thuisclub in Ede. Daarnaast heeft Fleur jarenlang gevoetbalt bij Theole, waardoor zij de club en de omgeving goed kent.
Ilse
IlsePedagogisch medewerkster
Ilse heeft tijdens haar studie aan het CIOS al ervaring opgedaan bij een sportieve BSO. Na het behalen van haar diploma wilde zij graag bij Sport BSO Tiel komen werken, aangezien zij jarenlang bij TSV Theole heeft gevoetbald in het eerste vrouwenelftal. Naast haar sportiviteit is haar enthousiasme aanstekelijk voor haar collega’s en de kinderen.