Team Sport BSO EDE

Niels
NielsVestigingsmanager
Na jarenlang werkzaam te zijn geweest op onze sportieve BSO in Bennekom, heeft Niels de mogelijkheid om leiding te gaan geven aan de Sport BSO in Ede, met beide handen aangenomen. In Bennekom was hij reeds Assistent Vestigingsmanager, waardoor hij ook al veel ervaring heeft opgedaan in het leiding geven aan een team en het uitvoeren van managementtaken.
Zoé
ZoéAssistent Vestigingsmanager
Zoé heeft voordat zij bij De Thuisclub kwam werken al veel ervaring opgedaan in de kinderopvang. Zowel op sportief als creatief vlak is zij echt een aanwinst voor het team, waarbij zij telkens weer in staat is om nieuwe spellen en activiteiten te verzinnen die de kinderen onwijs leuk vinden om te doen.
Celine
CelinePedagogisch medewerkster
Celine is een vrolijk en enthousiast persoon die heel graag samen bezig is met de kinderen op de BSO. Naast het sporten vindt Celine het ook heel gaaf om creatieve activiteiten uit te voeren met de kinderen. Celine had al ervaring op een BSO voordat zij bij De Thuisclub kwam werken en tevens in het speciaal onderwijs.
Davey
DaveyPedagogisch medewerker
Davey is een vrolijk en opgewekt persoon die helemaal enthousiast raakt over alles wat met sport te maken heeft. Hij voetbalt zelf op goed niveau bij GVVV in Veenendaal en heeft ook jeugdtrainingen verzorgt op zijn voetbalclub. Sportief bezig zijn en kinderen een stap verder brengen op sportgebied is volgens Davey een prachtige combinatie.
Margriet
MargrietPedagogisch medewerkster
Margriet: “Tegenwoordig spelen kinderen niet veel meer buiten, terwijl het zoveel
bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen. Via de Sport BSO kunnen kinderen geïnspireerd en gemotiveerd worden om ook in hun vrije tijd te gaan bewegen.” Daar draagt Margriet graag aan bij en daar is zij ook zeer bekwaam in gezien haar eigen sportiviteit en haar ALO opleiding.