Team Sport BSO Bennekom

Onderstaand stellen wij het sportieve team aan u voor:

Marco
MarcoVestigingsmanager
Marco was in 2011 de initiatiefnemer voor de Sport BSO in Bennekom. Vanaf de start in 2012 is hij dan ook de vestigingsmanager. Naast het CIOS diploma heeft Marco zijn voetbaltrainersdiploma’s behaald. Zelf heeft Marco jarenlang gevoetbald op hoog amateurniveau, onder andere bij VV Bennekom.
Aline
AlineAssistent Vestigingsmanager
Met Aline heeft de Sport BSO een assistent vestigingsmanager in huis met veel ervaring in de kinderopvang. Aline is afgestudeerd als pedagogisch medewerker kinderopvang en moeder van vier tieners, zodat ze ook thuis de nodige pedagogisch kwaliteiten heeft ontwikkeld.
Justin
JustinPedagogisch medewerker
Justin heeft tijdens zijn studie Sport & Bewegen, stage gelopen bij de Sport BSO en is daarom een oude bekende. Door zijn sportachtergrond en zijn ervaring met onze werkwijze is Justin een zeer welkome versterking van het opvangteam. Naast de BSO voetbalt Justin op hoog niveau, momenteel in de 2e divisie bij GVVV.
Isa
IsaPedagogisch medewerkster
Na 2 succesvolle stages bij de Sport BSO, weet Isa wat er van haar wordt verwacht en past zij zich moeiteloos aan in het team. Met een afgeronde sportopleiding en het nodige sporttalent zal Isa de kinderen op de Sport BSO voorzien van uitdagende sport- en spelactiviteiten tijdens de opvang.
Kailesh
KaileshPedagogisch medewerker
Kailesh heeft met succes zijn studie Sport & Bewegen afgerond en wilde vervolgens graag van zijn hobby zijn beroep maken. Kailesh is namelijk een echte sportman, waarbij voetbal zijn favoriete sport is om zelf te beoefenen. Voordat hij bij de Sport BSO kwam werken had Kailesh al de nodige ervaring opgedaan als buurtsportcoach, hockeytrainer en voetbaltrainer voor de jeugd.
Lise
LisePedagogisch medewerkster
Lise heeft in 2017 al stage gelopen bij de Sport BSO voor haar opleiding Sport en Bewegen. Na het behalen van haar opleiding is zij aan de slag gegaan als personal fitness trainster en heeft Lise gewerkt als begeleider van kinderen met een beperking. De combinatie van kinderen en sporten vindt Lise zo leuk dat zij wederom onderdeel uitmaakt van het opvangteam!
Jermaine
JermainePedagogisch medewerker
Jermaine is te omschrijven als sportief, vrolijk en enthousiast. Zelf gek op voetbal, maar daarnaast ook creatief tekenaar en gek van bordspelletjes. Met zijn pedagogische achtergrond een aanwinst voor het sportieve team.
Michael
MichaelPedagogisch medewerker
Michael heeft bij de Sport BSO zijn afstudeerstage gedaan voor zijn sportopleiding aan het CIOS. Vervolgens is hij bij ons gebleven om te werken. Werken met kinderen geeft Michael altijd energie, vooral als hij allerlei sporten mag beoefenen met ze en de kinderen wat kan leren. In zijn vrije tijd gaat Michael graag motorrijden, gitaar spelen en naar de sportschool.
Tara
TaraPedagogisch medewerkster
Tara heeft in het schooljaar 2022-2023 haar eindstage bij Sport BSO Bennekom met succes doorlopen en is daarna aangesloten als vast onderdeel van het opvangteam. Tara is heel sportief en speelt korfbal naast de opvanglocatie bij DVO.
Jeroen
JeroenPedagogisch medewerker
Jeroen heeft na het behalen van zijn MBO diploma Sport en Recreatie ervoor gekozen om verder te studeren en de studie van pedagogisch medewerker te volgen in de vorm van een werk-leerbaan. In het laatste gedeelte van zijn studie is Jeroen overgestapt naar de Sport BSO, aangezien het sportieve karakter van de BSO hem enorm aantrekt.
Hanny
HannyPedagogisch medewerkster
Hanny is onze pedagogisch medewerker creatief. In de schoolweken op vrijdag organiseert ze een creatieve activiteit voor de kinderen. De rest van de week werkt Hanny bij de BSO op de ESV in Ede. Maar op vrijdag komt zij speciaal naar de Sport BSO om met de kinderen te knutselen, te schilderen en te kleien. Zo kunnen de kinderen niet alleen sportief, maar ook creatief bezig zijn.
Deniz
DenizPedagogisch medewerkster
Na een jaar gewerkt te hebben bij BSO De Thuisclub Calluna, heeft Deniz intern de overstap naar Sport BSO Bennekom gemaakt. Deniz is een open en vrolijk persoon die graag nieuwe dingen aanpakt, bijvoorbeeld op het gebied van het bedenken van activiteiten voor sport en spel.
Eline
ElinePedagogisch medewerkster
Eline volgt de opleiding Associate Degree Pedagogisch educatief professional op de Christelijke Hogeschool in Ede. Voor haar studie heeft zij bij De Thuisclub een werk-leerbaan. Eline is al vele kinderkampen begeleider geweest en geniet ervan om actief met kinderen bezig te zijn en hen te begeleiden.
Lara
LaraPedagogisch medewerkster
Lara is leergierig en vastberaden om haar BBL opleiding tot pedagogisch medewerker te gaan behalen. Bij De Thuisclub heeft Lara al eerder stage gelopen, waardoor wij haar graag een werk-leerbaan wilde aanbieden bij Sport BSO Bennekom.
Caryl
Caryl Groepshulp
Als groepshulp werkt Caryl groep ondersteunend op de Sport BSO. Zij ondersteunt de pedagogisch medewerkers tijdens de opvang en verzorgt de haal- en brengservice voor de kinderen. Carijl heeft drie kinderen en heeft jarenlange ervaring als groepshulp op een kinderdagverblijf en BSO.