Team BSO ESV

Onderstaand stellen wij het opvangteam aan u voor:

Diana
DianaVestigingsmanager
Diana is voor veel ouders en kinderen een vertrouwd gezicht als vestigingsmanager. Ook coördineert Diana het overblijven op de ESV. Door haar ervaring als pedagogisch medewerkster en haar organisatorische kwaliteiten geeft Diana op een professionele manier sturing aan het opvangteam en is ze een fijn aanspreekpunt voor ouders.
Landolin
LandolinAssistent Vestigingsmanager
Landolin houdt enorm van bewegen! Bevlogen en enthousiast bedenkt hij de sport- en spelactiviteiten voor de kids, om deze vervolgens samen met hen uit te voeren op het schitterende terrein van de ESV. Naast pedagogisch medewerker ondersteunt Landolin als assistent vestigingsmanager bij verschillende managementtaken.
Anja
AnjaAssistent Vestigingsmanager
Anja is al sinds 2014 bij ons werkzaam als overblijfkracht. Het werken met kinderen vindt zij zo leuk dat Anja in 2018 de opleiding tot pedagogisch medewerker is gaan volgen. Na de snelle afronding hiervan is Anja vast onderdeel geworden van het team. In 2023 heeft Anja promotie gemaakt naar de rol van assistent vestigingsmanager. Zij is een creatieve duizendpoot die graag voor kinderen klaar staat.
Hanny
HannyPedagogisch medewerkster
Hanny is onze pedagogisch medewerker creatief. Dankzij haar ervaring op creatief gebied kunnen de kinderen zich tijdens de creatieve activiteiten helemaal uitleven. Hanny is altijd vrolijk, waardoor er een gezellige sfeer ontstaat en de kinderen zich thuis voelen.
Jolanda
JolandaPedagogisch medewerkster
Vanaf de start van De Thuisclub bij de ESV in 2014 werkt Jolanda als pedagogisch medewerkster bij de BSO. Jolanda begon in de kinderopvang als vrijwilliger op een peuterspeelzaal. Daar had ze zoveel plezier in dat ze de opleiding tot pedagogisch medewerker volgde. Deze rondde ze een aantal jaar geleden af met succes.
Raeda
RaedaPedagogisch medewerkster
Raeda wist al jong dat haar passie lag bij het werken met kinderen. In haar geboorteland Irak gaf ze les op een basisschool. Raeda voert samen met de kinderen de creatieve activiteiten uit op de BSO. In haar vrije tijd houdt ze van koken, bakken, knutselen en wandelen.

Monica
MonicaPedagogisch medewerkster
Voor Monica was het altijd een droom om in de kinderopvang te werken. Uiteindelijk heeft zij besloten om deze stap te gaan zetten in de vorm van een werk-leertraject als pedagogisch medewerkster. Monica is een hobbybakker in haar vrije tijd en is graag in de natuur. In een bosrijke omgeving werken bij BSO De Thuisclub ESV is dan ook een perfecte match.
Luc
LucPedagogisch medewerker
Luc is met zijn sportiviteit en enthousiasme een zeer welkome aanwinst voor het BSO team op de ESV. Luc zal zich dan ook veelal bezig houden met de sport-en spelactiviteiten tijdens de opvang. Zelf speelt Luc handbal op een hoog niveau en hij geeft daarnaast al jaren veel handbaltrainingen aan jeugdleden op zijn club.
Benthe
BenthePedagogisch medewerkster
Benthe had voor haar pedagogisch opleiding al twee jaar stage gelopen bij De Thuisclub ESV, voordat zij een vast onderdeel werd van ons team. Een groot voordeel hiervan is dat Benthe al vanaf haar start de kinderen, de opvanglocatie en de werkwijze bij De Thuisclub kent. Creatief bezig zijn met de kinderen is wat Benthe het liefst doet.