Team BSO Calluna

Anita
AnitaVestigingsmanager
Met veel enthousiasme startte Anita in 2016 bij BSO Calluna als Vestigingsmanager. Dankzij haar opleiding tot sociaal pedagogisch werker en met haar ervaring als korfbalcoach, is Anita pedagogisch en sportief goed onderlegd. Ze is een ondernemend type en vindt het – net als De Thuisclub – leuk én belangrijk om kinderen tijdens de opvang veel verschillende activiteiten te kunnen bieden.
Melanie
MelanieAssistent Vestigingsmanager
Melanie is een allround pedagogisch medewerkster, die zowel sportieve als creatieve activiteiten kan aanbieden aan de kinderen. Het aanbieden van leuke en leerzame activiteiten is iets wat Melanie het liefst doet en ook heel goed vindt voor de ontwikkeling van een kind. In haar vrije tijd is Melanie graag sportief bezig met crossfitten en hardlopen.
Esther
EstherPedagogisch medewerkster
Esther is de pedagogisch medewerkster creatief van het team. Esther rondde de opleiding tot pedagogisch medewerker met succes af. Ze is in haar vrije tijd ook graag creatief bezig met onder andere tuinieren, bakken, koken, kleermaken, haken en toneelspelen en deelt haar passie graag met de kinderen.
Meliha
MelihaPedagogisch medewerkster
Meliha is helemaal in haar element als zij sportieve activiteiten kan ondernemen met de kinderen. Als studie heeft Meliha een bachelor lichamelijke opvoeding afgerond. De wereld van de kinderen en hun perspectief ervaart Meliha altijd als erg creatief en inspirerend. Naast het werk is Meliha dol op wandelen, fietsen, tennissen, zwemmen, reizen en lezen.
Marleen
MarleenPedagogisch medewerkster
Met haar behaalde opleiding als pedagogisch medewerker wilde Marleen graag gaan werken bij een BSO, na eerder ander werk te hebben gedaan. Als opgewekt, vrolijk en creatief persoon past zij geweldig in het team. In haar vrije tijd leest en wandelt Marleen graag en gaat zij graag met haar eigen kinderen op pad.
Viënne
ViënnePedagogisch medewerkster
Viënne is na haar afgeronde opleiding als onderwijsassistent een tijd werkzaam geweest in het basisonderwijs. Qua leeftijdsgroep past dit helemaal bij Viënne, met als verschil dat op de BSO de kinderen mogen deelnemen aan de activiteiten en op school het veel meer moeten is.
Danny
DannyPedagogisch medewerker
Nadat Danny voor zijn HBO opleiding pedagogiek bij De Thuisclub stage heeft gelopen in het schooljaar 2022-2023, wist hij zeker dat hij werken in de kinderopvang helemaal te gek vindt. In het gezellige team en in een fantastische omgeving wil Danny de kinderen een geweldige tijd bezorgen tijdens de opvang.
Deniz
DenizPedagogisch medewerkster
Na haar werk-leertraject voor pedagogisch medewerker te hebben afgerond, is Deniz onderdeel geworden van het team van BSO Calluna. Een open en vrolijk persoon die graag nieuwe dingen aanpakt, bijvoorbeeld op het gebied van het bedenken van activiteiten voor sport- en spel.