Team Sport BSO

Marco
MarcoVestigingsmanager
Marco was in 2011 de initiatiefnemer voor een Sport BSO bij Voetbalvereniging (VV) Bennekom. Hij heeft onze organisatie in contact gebracht met het bestuur van VV Bennekom, waarna er vanaf 2012 gestart is met het aanbieden van sportieve buitenschoolse opvang, met Marco als vestigingsmanager. Na het afronden van de CIOS-opleiding heeft Marco bij een Sport BSO in de regio Utrecht ervaring opgedaan in het verzorgen van sport- en spelactiviteiten aan basisschoolkinderen.
Naast zijn studie heeft Marco ook zijn trainersdiploma’s behaald om als voetbaltrainer aan de slag te kunnen. Naast voetbaltrainer bij verschillende clubs, is Marco zelf een goede voetballer die al jaren op hoog amateurniveau speelt. Marco heeft onder andere gevoetbald in de Hoofdklasse bij VV Bennekom, SV Spakenburg en DOVO. Vanwege zijn affiniteit met verschillende sporten en zijn ervaring is Marco zeer geschikt om aansturing te geven aan het opvangteam en het aanspreekpunt te zijn voor ouders. Marco zal van maandag t/m vrijdag en in de vakanties als groepsleider alle activiteiten en de opvang van Sport BSO De Thuisclub verzorgen.
Savannah
SavannahPedagogisch medewerkster
Savannah werkt al jaren met kinderen van allerlei verschillende leeftijden. Ze danst, zingt en speelt niet alleen in shows in het theater, maar ook op dansscholen, musical vooropleidingen, basisscholen, zorginstellingen, kinderdagverblijven en op de buitenschoolse opvang. Zo verzorgde Savannah eerder al verschillende workshops Dans en Theater bij BSO De Thuisclub, zowel op de BSO in Ede als op de Sport BSO in Bennekom. Savannah zal dan ook met regelmaat dans- en theaterlessen geven, maar ook andere sport- en spelactiviteiten verzorgen.

Savannah vindt het belangrijk dat kinderen, door middel van samen sporten en creatief bezig zijn, zich in hun eigen tempo ontwikkelen en eigen talenten ontdekken. Want een kind dat zijn eigen talenten herkent, bouwt zelfvertrouwen op en voelt zich gelukkig! Vanaf schooljaar 2017-2018 is zij werkzaam als Pedagogisch Medewerkster op maandag, dinsdag en donderdag.

Aline
AlinePedagogisch medewerkster
Met Aline heeft de Sport BSO een pedagogisch medewerkster in huis gehaald met veel ervaring in de kinderopvang. De afgelopen jaren is Aline in verschillende functies werkzaam geweest op onze opvanglocatie bij de Edese Schoolvereniging in Ede. Daarnaast is Aline moeder van vier tieners, waardoor zij ook thuis de nodige pedagogisch kwaliteiten heeft ontwikkeld.

Met haar verzorgende karakter in combinatie met het overzicht wat Aline heeft tijdens de opvang, is zij een welkome aanvulling op het sportieve opvangteam.

Aline is afgestudeerd als pedagogisch medewerker kinderopvang en woonachtig in Ede. Aline zal van maandag t/m vrijdag en in de vakanties als groepsleider alle activiteiten en de opvang van Sport BSO De Thuisclub verzorgen.

Niels
NielsPedagogisch medewerker
Niels is de teamplayer waar wij in 2014 naar op zoek waren. Tijdens zijn afstudeerstage bij de Sport BSO hadden wij Niels al leren kennen als een leergierig persoon die houdt van uitdaging en sportiviteit. Nadat Niels zijn diploma Sport en Bewegen niveau 4 had behaald, hebben wij dan ook niet getwijfeld om hem toe te voegen aan het opvangteam. Zijn omgang met de kinderen in combinatie met zijn enthousiasme en kennis in het geven van verschillende…
…sport- en spelonderdelen hebben ons overtuigd dat hij uitstekend bij de Sport BSO past. Zijn favoriete sporten om zelf te beoefenen zijn voetbal en hockey. Niels zal van maandag t/m vrijdag en in de vakanties als groepsleider alle activiteiten en de opvang van Sport BSO De Thuisclub verzorgen.
Laura
LauraPedagogisch medewerkster
Een bekend gezicht voor velen, aangezien Laura woonachtig is in Bennekom en in het schooljaar 2017-2018 stage heeft gelopen bij de Sport BSO. Nu Laura is afgestudeerd als sport- en bewegingsagoog, zijn wij zeer verheugd dat zij ons team komt versterken als pedagogisch medewerkster. Als korfbalspeelster bij DVO in Bennekom zal Laura de kinderen veel gaan leren op korfbalgebied. Door haar opleiding is zij daarnaast in staat om ook vele andere sportlessen te verzorgen.

Laura zal in de schoolweken op maandag, dinsdag en donderdag en in de vakanties als groepsleider alle activiteiten en de opvang van Sport BSO De Thuisclub verzorgen.
Hanny
HannyPedagogisch medewerkster
Onze pedagogisch medewerker creatief Hanny Polman verzorgt op vrijdag in de schoolweken een creatieve activiteit voor de kinderen. Hierdoor kunnen de kinderen naast de sportieve activiteit, ook creatief bezig zijn. Hanny is als pedagogisch medewerker creatief op de andere dagen in de week werkzaam bij de BSO op de Edese Schoolvereniging in Ede, maar op vrijdag komt zij speciaal naar de Sport BSO om met de kinderen onder andere te knutselen, schilderen en te kleien.
Caryl
CarylGroepshulp
Als groepshulp werkt Caryl groepsondersteunend op de Sport BSO. Zij ondersteunt de pedagogisch medewerkers tijdens de opvang en verzorgt daarnaast de haal- en brengservice voor de kinderen. Caryl heeft zelf drie kinderen en heeft daarnaast jarenlange ervaring als groepshulp op een kinderdagverblijf en BSO.

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Rondleiding aanvragen
Direct inschrijven

Vacature Pedagogisch medewerker bij de Sport BSO

Door de uitbreiding bij de Sport BSO zijn wij op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerkers [...]

Uitbreiding Sport BSO Bennekom

Door de grote belangstelling voor onze sportieve BSO gaan wij uitbreiden! Vanaf 1 februari 2019 [...]

Gezonder voedingsbeleid De Thuisclub

De afgelopen tijd zijn wij op al onze opvanglocaties geleidelijk gestart met een gezonder voedingsbeleid. [...]

[dc_social_wall id=”7926″]

.