Team Sport BSO

Marco
MarcoVestigingsmanager
Marco was in 2011 de initiatiefnemer voor een Sport BSO bij Voetbalvereniging Bennekom. Vanaf de start in 2012 is Marco de vestigingsmanager op de Sport BSO. Na het afronden van de CIOS-opleiding heeft Marco bij een Sport BSO in de regio Utrecht ervaring opgedaan in het verzorgen van sport- en spelactiviteiten aan basisschoolkinderen.

Naast zijn studie heeft Marco ook zijn trainersdiploma’s behaald om als voetbaltrainer aan de slag te kunnen. Naast voetbaltrainer bij verschillende clubs, is Marco zelf een goede voetballer die al jaren op hoog amateurniveau speelt, onder andere bij VV Bennekom. Vanwege zijn affiniteit met verschillende sporten en zijn ervaring is Marco zeer geschikt om aansturing te geven aan het opvangteam en het aanspreekpunt te zijn voor ouders.

Aline
AlinePedagogisch medewerkster
Met Aline heeft de Sport BSO een pedagogisch medewerkster in huis gehaald met veel ervaring in de kinderopvang. De afgelopen jaren is Aline in verschillende functies werkzaam geweest op onze opvanglocatie bij de Edese Schoolvereniging in Ede. Daarnaast is Aline moeder van vier tieners, waardoor zij ook thuis de nodige pedagogisch kwaliteiten heeft ontwikkeld. Aline is afgestudeerd als pedagogisch medewerker kinderopvang.

Met haar verzorgende karakter in combinatie met het overzicht wat Aline heeft tijdens de opvang, is zij een welkome aanvulling op het sportieve opvangteam.

Anna
AnnaPedagogisch medewerkster
Anna heeft door haar studie Social Work aan de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) de nodige pedagogisch kennis. Daarnaast speelt zij zelf Korfbal en traint en coacht Anna op haar korfbalvereniging al jaren verschillende jeugdteams. Sportief en pedagogisch goed onderlegd; dat is een combinatie die perfect past bij onze sportieve BSO.

Met haar ervaring als trainster en coach wil zij op een enthousiaste en sportieve manier de sportactiviteiten verzorgen op de Sport BSO.

Niels
NielsPedagogisch medewerker
Niels is de teamplayer waar wij in 2014 naar op zoek waren. Tijdens zijn afstudeerstage bij de Sport BSO hadden wij Niels al leren kennen als een leergierig persoon die houdt van uitdaging en sportiviteit. Nadat Niels zijn diploma Sport en Bewegen niveau 4 had behaald, hebben wij dan ook niet getwijfeld om hem toe te voegen aan het opvangteam.

Zijn omgang met de kinderen in combinatie met zijn enthousiasme en kennis in het geven van verschillende sport- en spelonderdelen hebben ons overtuigd dat hij uitstekend bij de Sport BSO past. Zijn favoriete sporten om zelf te beoefenen zijn voetbal en hockey.

Laura
LauraPedagogisch medewerkster
Een bekend gezicht voor velen, aangezien Laura woonachtig is in Bennekom en in het schooljaar 2017-2018 stage heeft gelopen bij de Sport BSO. Nu Laura is afgestudeerd als sport- en bewegingsagoog, zijn wij zeer verheugd dat zij ons team komt versterken als pedagogisch medewerkster. Als korfbalspeelster bij DVO in Bennekom zal Laura de kinderen veel gaan leren op korfbalgebied. Door haar opleiding is zij daarnaast in staat om ook vele andere sportlessen te verzorgen.

Hanny
HannyPedagogisch medewerkster
Onze pedagogisch medewerker creatief Hanny verzorgt op vrijdag in de schoolweken een creatieve activiteit voor de kinderen. Hierdoor kunnen de kinderen naast de sportieve activiteit, ook creatief bezig zijn. Hanny is als pedagogisch medewerker creatief op de andere dagen in de week werkzaam bij de BSO op de Edese Schoolvereniging in Ede, maar op vrijdag komt zij speciaal naar de Sport BSO om met de kinderen onder andere te knutselen, schilderen en te kleien.
Carijl
Carijl Groepshulp
Als groepshulp werkt Carijl groepsondersteunend op de Sport BSO. Zij ondersteunt de pedagogisch medewerkers tijdens de opvang en verzorgt daarnaast de haal- en brengservice voor de kinderen. Carijl heeft zelf drie kinderen en heeft daarnaast jarenlange ervaring als groepshulp op een kinderdagverblijf en BSO.

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Rondleiding aanvragen
Direct inschrijven

Vacature Pedagogisch medewerker bij de Sport BSO

Door de uitbreiding bij de Sport BSO zijn wij op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerkers [...]

Uitbreiding Sport BSO Bennekom

Door de grote belangstelling voor onze sportieve BSO gaan wij uitbreiden! Vanaf 1 februari 2019 [...]

Gezonder voedingsbeleid De Thuisclub

De afgelopen tijd zijn wij op al onze opvanglocaties geleidelijk gestart met een gezonder voedingsbeleid. [...]

[dc_social_wall id=”7926″]

.