Team Sport BSO

Marco
MarcoVestigingsmanager
Marco was in 2011 de initiatiefnemer voor de Sport BSO. Vanaf de start in 2012 is hij dan ook de vestigingsmanager. Naast het CIOS diploma heeft Marco zijn voetbaltrainersdiploma’s behaald. Zelf voetbalt hij al jaren op hoog amateurniveau, onder andere bij VV Bennekom.
Aline
AlinePedagogisch medewerkster
Met Aline heeft de Sport BSO een pedagogisch medewerker in huis met veel ervaring in de kinderopvang. Aline is afgestudeerd als pedagogisch medewerker kinderopvang en moeder van vier tieners, zodat ze ook thuis de nodige pedagogisch kwaliteiten heeft ontwikkeld.
Anna
AnnaPedagogisch medewerkster
Anna heeft door haar studie Social Work aan de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) de nodige pedagogische kennis. Ze speelt korfbal en traint en coacht al jaren verschillende jeugdteams op haar korfbalvereniging.
Niels
NielsPedagogisch medewerker
Tijdens zijn afstudeerstage voor de opleiding Sport & Bewegen bij de Sport BSO in 2013 leerden we Niels kennen als een leergierig persoon. Hij houdt van uitdaging en sportiviteit, met als persoonlijke favoriete sporten voetbal en hockey. Al jaren een vertrouwd gezicht voor ouders en kinderen.
Nadine
NadinePedagogisch medewerkster
Als onderwijsassistent heeft Nadine de nodige ervaring in het basisonderwijs. Haar pedagogische kwaliteiten en sportieve achtergrond zet zij met veel plezier in bij de Sport BSO. Zelf heeft Nadine jaren gekorfbald. In die jaren trainde en coachte ze verschillende jeugdteams.
Daniëlle
DaniëllePedagogisch medewerkster
Door haar vele jaren ervaring in het geven van verschillende sportlessen aan jong en oud is Daniëlle een grote aanwinst in het team. Het geven van de danslessen op de Sport BSO is Daniëlle zeer toevertrouwd omdat zij heel veel dansles heeft gegeven aan kinderen en hier ook haar passie ligt.
Nienke
NienkePedagogisch medewerkster
Als waterpolospeelster heeft Nienke de top gehaald en in het Nederlandse team gespeeld. Het is leuk en leerzaam om iemand in het team te hebben die een topsportmentaliteit heeft en zeer gedreven is om iedere dag op sport- en spelgebied de kinderen uit te dagen met leuke en leerzame activiteiten.
Hanny
HannyPedagogisch medewerkster
Hanny is onze pedagogisch medewerker creatief. In de schoolweken op vrijdag organiseert ze een creatieve activiteit voor de kinderen. De rest van de week werkt Hanny bij de BSO op de ESV in Ede. Maar op vrijdag komt zij speciaal naar de Sport BSO om met de kinderen te knutselen, te schilderen en te kleien. Zo kunnen de kinderen niet alleen sportief, maar ook creatief bezig zijn.
Carijl
Carijl Groepshulp
Als groepshulp werkt Carijl groep ondersteunend op de Sport BSO. Zij ondersteunt de pedagogisch medewerkers tijdens de opvang en verzorgt de haal- en brengservice voor de kinderen. Carijl heeft drie kinderen en heeft jarenlange ervaring als groepshulp op een kinderdagverblijf en BSO.