Team BSO ESV

Diana
DianaVestigingsmanager
Diana is voor veel ouders en kinderen een vertrouwd gezicht als vestigingsmanager. Ook coördineert Diana het overblijven op de ESV. Door haar ervaring als pedagogisch medewerkster en haar organisatorische kwaliteiten geeft Diana op een professionele manier sturing aan het opvangteam en is ze een fijn aanspreekpunt voor ouders.
Hanny
HannyPedagogisch medewerkster
Hanny is onze pedagogisch medewerker creatief. Dankzij haar ervaring op creatief gebied kunnen de kinderen zich tijdens de creatieve activiteiten helemaal uitleven. Hanny is altijd vrolijk, waardoor er een gezellige sfeer ontstaat en de kinderen zich thuis voelen.
Menno
MennoPedagogisch medewerker
Menno is sinds 2017 onderdeel van ons team. Na het behalen van zijn MBO diploma Sport & Bewegen liep stage bij onze Sport BSO voor zijn HBO sportopleiding. Toen er een plekje vrijkwam in het ESV-team, solliciteerde hij gelijk. Sporten is Menno grootste hobby en waterpolo is al 14 jaar zijn hoofdsport.
Jolanda
JolandaPedagogisch medewerkster
Vanaf de start van De Thuisclub bij de ESV in 2014 werkt Jolanda als pedagogisch medewerkster bij de BSO. Jolanda begon in de kinderopvang als vrijwilliger op een peuterspeelzaal. Daar had ze zoveel plezier in dat ze de opleiding tot pedagogisch medewerker volgde. Deze rondde ze een aantal jaar geleden af met succes.
Laura
LauraPedagogisch medewerkster
Laura is afgestudeerd als sport- en bewegingsagoog en daardoor zeer goed in staat om als pedagogisch medewerkster de sportieve activiteiten te verzorgen. Als korfbalspeler bij DVO in Bennekom leert Laura de kinderen veel op korfbalgebied. Daarnaast verzorgt ze vele andere sportlessen met dank aan haar opleiding.
Raeda
RaedaPedagogisch medewerkster
Raeda wist al jong dat haar passie lag bij het werken met kinderen. In haar geboorteland Irak gaf ze les op een basisschool. Raeda voert samen met de kinderen de creatieve activiteiten uit op de BSO. In haar vrije tijd houdt ze van koken, bakken, knutselen en wandelen.

Niels
NielsPedagogisch medewerker
Niels is onze pedagogisch medewerker sportief en verzorgt op vrijdag in de schoolweken de sportieve activiteit voor de kinderen. Op de andere dagen werkt hij bij de Sport BSO in Bennekom. Niels is al een aantal jaren een vast gezicht bij de tussenschoolse opvang op de ESV.

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

[dc_social_wall id=”7926″]

.