Team BSO ESV

Diana
DianaVestigingsmanager
Diana is voor veel ouders en kinderen een vertrouwd gezicht als vestigingsmanager. Ook coördineert Diana het overblijven op de ESV. Door haar ervaring als pedagogisch medewerkster en haar organisatorische kwaliteiten geeft Diana op een professionele manier sturing aan het opvangteam en is ze een fijn aanspreekpunt voor ouders.
Kaz
KazAssistent Vestigingsmanager
Kaz houdt enorm van bewegen! Aan de HAN in Nijmegen heeft hij de studie Sport en Bewegingseducatie afgerond. Tijdens zijn studie heeft hij zich georiënteerd op de ontwikkeling van het kind en hoe bewegen hierin een belangrijke rol speelt. Naast pedagogisch medewerker ondersteunt Kaz als assistent vestigingsmanager bij verschillende managementtaken.
Hanny
HannyPedagogisch medewerkster
Hanny is onze pedagogisch medewerker creatief. Dankzij haar ervaring op creatief gebied kunnen de kinderen zich tijdens de creatieve activiteiten helemaal uitleven. Hanny is altijd vrolijk, waardoor er een gezellige sfeer ontstaat en de kinderen zich thuis voelen.
Jolanda
JolandaPedagogisch medewerkster
Vanaf de start van De Thuisclub bij de ESV in 2014 werkt Jolanda als pedagogisch medewerkster bij de BSO. Jolanda begon in de kinderopvang als vrijwilliger op een peuterspeelzaal. Daar had ze zoveel plezier in dat ze de opleiding tot pedagogisch medewerker volgde. Deze rondde ze een aantal jaar geleden af met succes.
Menno
MennoPedagogisch medewerker
Menno is sinds 2017 onderdeel van ons team. Na het behalen van zijn MBO diploma Sport & Bewegen liep stage bij onze Sport BSO voor zijn HBO sportopleiding. Toen er een plekje vrijkwam in het ESV-team, solliciteerde hij gelijk. Sporten is Menno grootste hobby en waterpolo is al 14 jaar zijn hoofdsport.
Raeda
RaedaPedagogisch medewerkster
Raeda wist al jong dat haar passie lag bij het werken met kinderen. In haar geboorteland Irak gaf ze les op een basisschool. Raeda voert samen met de kinderen de creatieve activiteiten uit op de BSO. In haar vrije tijd houdt ze van koken, bakken, knutselen en wandelen.

Laura
LauraPedagogisch medewerkster
Laura is afgestudeerd als sport- en bewegingsagoog en daardoor zeer goed in staat om als pedagogisch medewerkster de sportieve activiteiten te verzorgen. Als korfbalspeler bij DVO in Bennekom leert Laura de kinderen veel op korfbalgebied. Daarnaast verzorgt ze vele andere sportlessen met dank aan haar opleiding.

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

[dc_social_wall id=”7926″]

.