Team BSO ESV

Diana
DianaVestigingsmanager
Diana is voor veel ouders en kinderen een vertrouwd gezicht als vestigingsmanager. Ook coördineert Diana het overblijven op de ESV. Door haar ervaring als pedagogisch medewerkster en haar organisatorische kwaliteiten geeft Diana op een professionele manier sturing aan het opvangteam en is ze een fijn aanspreekpunt voor ouders.
Kaz
KazAssistent Vestigingsmanager
Kaz houdt enorm van bewegen! Aan de HAN in Nijmegen heeft hij de studie Sport en Bewegingseducatie afgerond. Tijdens zijn studie heeft hij zich georiënteerd op de ontwikkeling van het kind en hoe bewegen hierin een belangrijke rol speelt. Naast pedagogisch medewerker ondersteunt Kaz als assistent vestigingsmanager bij verschillende managementtaken.
Hanny
HannyPedagogisch medewerkster
Hanny is onze pedagogisch medewerker creatief. Dankzij haar ervaring op creatief gebied kunnen de kinderen zich tijdens de creatieve activiteiten helemaal uitleven. Hanny is altijd vrolijk, waardoor er een gezellige sfeer ontstaat en de kinderen zich thuis voelen.
Jolanda
JolandaPedagogisch medewerkster
Vanaf de start van De Thuisclub bij de ESV in 2014 werkt Jolanda als pedagogisch medewerkster bij de BSO. Jolanda begon in de kinderopvang als vrijwilliger op een peuterspeelzaal. Daar had ze zoveel plezier in dat ze de opleiding tot pedagogisch medewerker volgde. Deze rondde ze een aantal jaar geleden af met succes.
Bram
BramPedagogisch medewerker
Tijdens zijn stage bij ons heeft Bram zo’n positieve indruk gemaakt op het team en de kinderen, dat wij hem heel graag als vaste sportieve pedagogisch medewerker aan het team wilde toevoegen. Met zijn sportieve en enthousiaste voorkomen gaat Bram samen met Kaz en de kinderen geen sportieve uitdaging uit de weg.
Raeda
RaedaPedagogisch medewerkster
Raeda wist al jong dat haar passie lag bij het werken met kinderen. In haar geboorteland Irak gaf ze les op een basisschool. Raeda voert samen met de kinderen de creatieve activiteiten uit op de BSO. In haar vrije tijd houdt ze van koken, bakken, knutselen en wandelen.

Anja
AnjaPedagogisch medewerkster
Anja is al sinds 2014 bij ons werkzaam als overblijfkracht. Het werken met kinderen vind zij zo leuk dat Anja in 2018 de opleiding tot pedagogisch medewerker is gaan volgen. Na de snelle afronding hiervan is Anja direct een vaste medewerker van het team geworden. Zij is een creatieve duizendpoot die graag voor kinderen klaar staat.

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Rondleiding aanvragen
Direct inschrijven