Team BSO ESV

Diana
DianaVestigingsmanager
Diana is al jaren werkzaam op de ESV als pedagogisch medewerker tijdens zowel de voorschoolse opvang, de tussenschoolse opvang en de buitenschoolse opvang en daardoor een zeer vertrouwd gezicht voor de ouders en de kinderen.

Zij woont met veel plezier in Ede, dicht bij de ESV. Door haar ervaring als pedagogisch medewerker in combinatie met haar kwaliteiten op het organisatorische vlak is Diana zeer geschikt om aansturing te geven aan het opvangteam en het aanspreekpunt te zijn voor ouders.

Menno
MennoPedagogisch medewerker
Sinds 2017 is Menno als sportieve en gedreven pedagogisch medewerker aan het bestaande opvangteam toegevoegd. Menno komt uit Bennekom en heeft met succes zijn Sport & Bewegen MBO niveau 4 diploma behaald aan het ROC A12 te Ede.

In 2016 heeft Menno voor zijn sportopleiding aan de Hogeschool van Arnhem/Nijmegen (HAN) stage gelopen bij Sport BSO De Thuisclub in Bennekom. Door het sportieve karakter van deze functie heeft hij direct gesolliciteerd bij De Thuisclub toen hij hoorde dat er een plekje vrij kwam in het team op de ESV.

Sporten is Menno zijn grootste hobby. Waterpolo is al 14 jaar zijn hoofdsport, maar ook verschillende balsporten vindt hij ontzettend leuk om te beoefenen.

Hanny
HannyPedagogisch medewerkster
Als pedagogisch medewerker creatief organiseert en begeleidt Hanny met veel plezier en enthousiasme de creatieve activiteiten op de BSO. Door haar ervaring op verschillende creatieve gebieden kunnen de kinderen zich tijdens de creatieve activiteiten op de BSO helemaal uitleven.
Door haar vrolijkheid ontstaat er een gezellige sfeer op de groep waar iedereen zich thuis voelt. 
Twan
TwanPedagogisch medewerker
Met veel enthousiasme en bevlogenheid verzorgt Twan de sport- en spelactiviteiten. Hij vindt het ontzettend leuk om kinderen te begeleiden in verschillende sport- en spelonderdelen. Zijn uitdaging is om door middel van sport de kinderen een leuk en leerzaam programma aan te bieden, waardoor zij zichzelf verder kunnen ontwikkelen als kind.
Voordat Twan op de ESV de sport- en spelactiviteiten ging organiseren en begeleiden, had hij al de nodige praktijkervaring opgedaan onze Sport BSO in Bennekom. Zelf voetbalt hij in Wageningen en verzorgt hij ook voetbaltrainingen op zijn voetbalclub.
Jolanda
JolandaPedagogisch medewerkster
Vanaf de start van De Thuisclub bij de ESV is Jolanda als pedagogisch medewerkster werkzaam bij de BSO. In eerste instantie als vaste invalkracht, maar doordat zij goed in het team past en er steeds meer kinderen gebruik zijn gaan maken van de BSO, is zij vast onderdeel van het opvangteam geworden.

Ooit is Jolanda begonnen in de kinderopvang als vrijwilliger op een peuterspeelzaal. Omdat zij het werk zo ontzettend leuk vond is zij op latere leeftijd de opleiding voor pedagogisch medewerker gaan volgen, die zij een paar jaar geleden met succes heeft afgerond. Naast de BSO werkzaamheden werkt Jolanda ook tijdens de voorschoolse- en de tussenschoolse opvang op de ESV.

Caspar
CasparPedagogisch medewerker
Vanaf jongs af aan is Caspar al bezig met sport, waarbij zijn favoriete sport om te beoefenen hockey is. Na zijn CIOS diploma te hebben behaald heeft Caspar veel ervaring opgedaan in de hockeywereld als trainer en hoofdcoach bij verschillende hockeyverenigingen. Daarnaast is Caspar een jaar gym docent geweest op een basisschool.

Vervolgens is Caspar werkzaam geweest bij Defensie, waar hij veel heeft geleerd op het gebied van structuur aanbrengen, samenwerking en doorzettingsvermogen. Al zijn ervaring en kennis kan hij nu bij onze BSO in de praktijk gaan brengen en zodoende de kinderen een ontzettend leuke en actieve tijd bezorgen op de BSO.

Raeda
RaedaPedagogisch medewerkster
Als je gek bent van kinderen dan kies je vaak al op jonge leeftijd om kinderen te gaan begeleiden of les te gaan geven. Raeda wist ook al snel dat haar passie hier lag. In haar geboorteland Irak heeft Raeda les gegeven op een basisschool. Samen met haar man en twee kinderen is zij later naar Nederland gekomen.

Vanaf de start van De Thuisclub op de ESV in 2014 is Raeda werkzaam als overblijfkracht. In 2016 is zij als oproepkracht BSO aan het opvangteam toegevoegd en vanaf 2018 als vaste pedagogisch medewerkster. Raeda woont in Ede en is in haar vrije tijd graag aan het koken, bakken, knutselen en wandelen.

Niels
NielsPedagogisch medewerker
Niels verzorgt op vrijdag in de schoolweken als pedagogisch medewerker, de sportieve activiteit voor de kinderen. Niels is als pedagogisch medewerker sportief op de andere dagen in de week werkzaam bij de Sport BSO in Bennekom. Daarnaast is Niels al een aantal jaar een vast gezicht op de ESV tijdens de TSO.

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Rondleiding aanvragen
Direct inschrijven

Vacature Pedagogisch medewerker bij de Sport BSO

Door de uitbreiding bij de Sport BSO zijn wij op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerkers [...]

Uitbreiding Sport BSO Bennekom

Door de grote belangstelling voor onze sportieve BSO gaan wij uitbreiden! Vanaf 1 februari 2019 [...]

Gezonder voedingsbeleid De Thuisclub

De afgelopen tijd zijn wij op al onze opvanglocaties geleidelijk gestart met een gezonder voedingsbeleid. [...]

[dc_social_wall id=”7926″]

.