Team BSO De Wingerd

Joan
JoanVestigingsmanager
Vanaf augustus 2017 is Joan Beijaard-Tiemens als pedagogisch medewerker en leidinggevende op de werkvloer, werkzaam bij BSO De Wingerd. Joan is afgestudeerd aan het CIOS en heeft daarna haar Sportmanagementdiploma behaald.

Voordat Joan kwam werken bij De Thuisclub, heeft zij een aantal jaar in de kinderopvangorganisatie van haar familie gewerkt op zowel het kinderdagverblijf als de BSO. Aangezien Joan zeer sportief is vindt zij het heel leuk en een uitdaging om de sportiviteit van kinderen te ontwikkelen.

Joan zal op maandag, dinsdag en donderdag als groepsleidster alle activiteiten en de opvang bij BSO De Wingerd verzorgen. Daarnaast is Joan op vrijdag in de schoolweken en tijdens de vakanties werkzaam bij de Sport BSO.

Ilja
IljaPedagogisch medewerkster
Ilja verzorgt als pedagogisch medewerker creatief bij BSO De Wingerd de creatieve activiteiten tijdens de opvang. Aangezien Ilja zelf zeer creatief is, vindt zij het heel leuk en een uitdaging om de creativiteit van kinderen te ontwikkelen.

Omdat het werken met kinderen haar passie is, heeft Ilja de opleiding tot pedagogisch medewerker gevolgd en behaald. Door haar jarenlange ervaring als pedagogisch medewerker op verschillende BSO’s en kinderdagverblijven, heeft zij veel ervaring met het aanbieden van creatieve activiteiten aan kinderen.

Ilja zal maandag, dinsdag en donderdag als groepsleidster alle activiteiten en de opvang bij BSO De Wingerd verzorgen.

Bastiaan
BastiaanPedagogisch medewerker
Als pedagogische medewerkster sportief is Bastiaan bij BSO De Wingerd degene die de sportieve activiteiten onderneemt met de kinderen. Op het schoolplein en in de gymzaal organiseert Bastiaan tijdens de BSO allemaal leuke en uitdagende sport- en spelactiviteiten!

In 2017 is Bastiaan 2017 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hij heeft daar de opleiding Sport- en bewegingseducatie (tegenwoordig Sportkunde), met het uitstroomprofiel sport- en bewegingsagogie gevolgd. Ook heeft hij daar de minor Gedrag bij Leefstijl en Gezondheid gevolgd.

Bastiaan zal op maandag, dinsdag en donderdag als groepsleider alle activiteiten en de opvang bij BSO De Wingerd verzorgen.

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Rondleiding aanvragen
Direct inschrijven

‘Laat kinderen twee keer per dag een half uur bewegen’

De helft van de kinderen beweegt te weinig, concludeerde het CBS in juni 2018. Terwijl [...]

Graffiti workshop bij BSO De Thuisclub ESV

In maart & april krijgen de kinderen van BSO De Thuisclub ESV een te gekke [...]

Word jij onze nieuwe sportieve collega? – Reeds ingevuld

Bij Sport BSO De Thuisclub Bennekom zijn wij op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker [...]

[dc_social_wall id=”7926″]

.