Team BSO Calluna

Anita
AnitaVestigingsmanager
Met veel enthousiasme is Anita Foeken in oktober 2016 bij BSO Calluna gestart als Vestigingsmanager. Zij verzint en organiseert zowel de creatieve als de sportieve activiteiten. Anita is een ondernemend type die het ontzettend leuk vindt om allemaal verschillende activiteiten met de kinderen te doen op creatief en sportief vlak. De visie van De Thuisclub om de kinderen tijdens de opvang veel verschillende activiteiten aan te bieden past dan ook helemaal bij haar.

Door haar studie achtergrond als sociaal pedagogisch werker en als korfbalcoach, is Anita pedagogisch en sportief goed onderlegd.

Esther
EstherPedagogisch medewerkster
Doordat er steeds meer kinderen naar BSO Calluna komen, zijn wij op zoek gegaan naar een creatieve teamplayer. Esther Stouten had als vaste invaller bij BSO Calluna al een aantal keer de creatieve activiteiten verzorgt. De klik met zowel de kinderen als met Anita, maakt haar de perfecte versterking voor het team.

Esther heeft de opleiding tot pedagogisch medewerkster (MDGO-AW) met succes afgerond. Haar hobby’s zijn; tuinieren, bakken, koken, kleermaken, haken en toneelspelen. Kortom, Esther is graag creatief bezig! Nog leuker vindt zij het om deze passie te delen met de kinderen.

Stern
SternPedagogisch medewerker
Stern verzorgt als pedagogisch medewerker sportief bij BSO Calluna de sportieve activiteiten tijdens de opvang. Aangezien Stern zelf zeer sportief is, vindt hij het heel leuk en een uitdaging om de sportiviteit van kinderen te ontwikkelen.

Stern is geen onbekende voor ons, aangezien hij in het schooljaar 2017-2018 stage heeft gelopen bij de Sport BSO in Bennekom. Nu Stern is afgestudeerd als sport- en bewegingsagoog, zijn wij zeer verheugd dat hij ons team komt versterken als pedagogisch medewerker. Stern beoefend in zijn vrije tijd karate en zit daarnaast veel op de racefiets of mountainbike.

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Rondleiding aanvragen
Direct inschrijven

Vacature Pedagogisch medewerker bij de Sport BSO

Door de uitbreiding bij de Sport BSO zijn wij op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerkers [...]

Uitbreiding Sport BSO Bennekom

Door de grote belangstelling voor onze sportieve BSO gaan wij uitbreiden! Vanaf 1 februari 2019 [...]

Gezonder voedingsbeleid De Thuisclub

De afgelopen tijd zijn wij op al onze opvanglocaties geleidelijk gestart met een gezonder voedingsbeleid. [...]

[dc_social_wall id=”7926″]

.