Pedagogisch beleidsmedewerker

Anouk
AnoukPedagogisch beleidsmedewerker

Per juli 2018 is Anouk gestart als pedagogisch beleidsmedewerker bij BSO De Thuisclub. Anouk is als Orthopedagoog afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens en na haar studie heeft ze bij verschillende organisaties ervaring mogen opdoen op zowel pedagogisch als organisatorisch vlak.

Anouk haar werkzaamheden bestaan onder andere uit het verder ontwikkelen van het pedagogisch beleid, het samenstellen van het activiteitenprogramma en het coachen van medewerkers op de groepen. Daarnaast zal ze de directie ondersteunen met management werkzaamheden en is zij contactpersoon voor algemene vragen. Ze zal hierbij regelmatig langsgaan bij de verschillende opvanglocaties om zo in direct contact te blijven met medewerkers, ouders en de kinderen.

Anouk vindt het belangrijk dat ieder kind zichzelf kan zijn en de ruimte krijgt zijn eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Tegelijk hecht ze veel waarde aan de mogelijkheden die een BSO biedt doordat kinderen samen zijn en leren van deze contacten.

Dit in combinatie met de aandacht voor een gezonde levensstijl, de prachtige opvanglocaties en het sterke team maakt dat ze met veel plezier en motivatie werkt bij BSO de Thuisclub.

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Rondleiding aanvragen
Direct inschrijven

Vacature Pedagogisch medewerker bij de Sport BSO

Door de uitbreiding bij de Sport BSO zijn wij op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerkers [...]

Uitbreiding Sport BSO Bennekom

Door de grote belangstelling voor onze sportieve BSO gaan wij uitbreiden! Vanaf 1 februari 2019 [...]

Gezonder voedingsbeleid De Thuisclub

De afgelopen tijd zijn wij op al onze opvanglocaties geleidelijk gestart met een gezonder voedingsbeleid. [...]

[dc_social_wall id=”7926″]

.