Eigenaar

Bas Zaunbrecher
Bas ZaunbrecherEigenaar De Thuisclub

Over de eigenaar

Na het afronden van mijn rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, lag de advocatuur meer voor de hand dan het starten van een sportieve buitenschoolse opvang. Als ondernemend persoon wist ik echter al op jonge leeftijd dat ik later een eigen bedrijf wilde. Een maatschappelijk verantwoord bedrijf waarin bewegen en gezonde voeding centraal staan, was direct een idee wat mij ontzettend aansprak. Tijdens mijn studie heb ik als tennisleraar op verschillende verenigingen tennisles gegeven. Het plezier wat kinderen tijdens de tennisles hadden kon nu op de sportieve BSO gaan plaatsvinden.

In 2011 deed de kans zich voor om samen met mijn compagnon Jan een sportieve buitenschoolse opvang te starten bij Voetbalvereniging Bennekom. Een locatie met dusdanig veel (sport)mogelijkheden was precies waar wij naar op zoek waren. In een tijd waar de economie in een neerwaartse spiraal zat, was voor ons de uitdaging alleen maar groter. Doordat wij een uniek en maatschappelijk verantwoord concept hadden, was het vertrouwen echter groot.

Vanaf 2014 zijn wij bij basisschool De Wingerd te Bennekom en bij de Edese Schoolvereniging te Ede gestart met een activiteiten BSO. Kinderen kunnen iedere dag de keuze maken voor een sportieve of een creatieve activiteit. Een combinatie die blijkt aan te spreken, aangezien ook op onze nieuw geopende opvanglocatie in 2016 bij basisschool Calluna te Ede de belangstelling zeer groot is.

Namens onze organisatie ben ik samen met Anouk voor ouders het eerste aanspreekpunt per telefoon en per e-mail. Ook probeer ik op alle opvanglocaties met grote regelmaat aanwezig te zijn, om zo binding te hebben en te houden met de pedagogisch medewerkers, de kinderen en de ouders.

Tot ziens op één van de opvanglocaties!

Bas Zaunbrecher