Eigenaar

Bas Zaunbrecher
Bas ZaunbrecherEigenaar De Thuisclub

Over de eigenaar

Als ondernemend persoon wist ik al op jonge leeftijd dat ik later een eigen bedrijf wilde. Na een studieperiode van 10 jaar die startte met een economische middelbare beroepsonderwijs (MBO) opleiding in Amersfoort en eindigde met een mastergraad in de vorm van meester in de rechten aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, kon het ondernemen gaan beginnen.

Samen met mijn goede vriend en tevens wintersportmaatje Jan Meester een bedrijf opstarten was gezellig maar tevens een uitdaging. Sport verbond ons en was in mijn vrije tijd mijn leukste en tijdrovendste hobby. Een maatschappelijk verantwoord bedrijf waarin bewegen en gezonde voeding centraal staan, was direct een idee wat ons beiden aanstond.

In 2011 deed de kans zich voor om een sportieve buitenschoolse opvang te starten bij Voetbalvereniging Bennekom. Een locatie met dusdanig veel (sport)mogelijkheden was precies waar wij naar op zoek waren. In een tijd waar de economie in een neerwaartse spiraal zat, was voor ons de uitdaging alleen maar groter. Doordat wij een uniek en maatschappelijk verantwoord concept hadden, was het vertrouwen echter groot.

Vanaf 2014 zijn wij bij basisschool De Wingerd te Bennekom en bij de Edese Schoolvereniging te Ede gestart met een activiteiten BSO. Kinderen kunnen iedere dag de keuze maken voor een sportieve of een creatieve activiteit. Een combinatie die blijkt aan te spreken, aangezien ook op onze nieuw geopende opvanglocatie in 2016 bij basisschool Calluna te Ede de belangstelling zeer groot is.

Namens onze organisatie ben ik voor ouders het eerste aanspreekpunt per telefoon en per e-mail. Ook probeer ik op alle opvanglocaties met grote regelmaat aanwezig te zijn, om zo binding te hebben en te houden met de pedagogisch medewerkers, de kinderen en de ouders.

Tot ziens op één van de opvanglocaties!

Bas Zaunbrecher

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Rondleiding aanvragen
Direct inschrijven

Gezonder voedingsbeleid De Thuisclub

De afgelopen tijd zijn wij op al onze opvanglocaties geleidelijk gestart met een gezonder voedingsbeleid. [...]

‘Laat kinderen twee keer per dag een half uur bewegen’

De helft van de kinderen beweegt te weinig, concludeerde het CBS in juni 2018. Terwijl [...]

Graffiti workshop bij BSO De Thuisclub ESV

In maart & april krijgen de kinderen van BSO De Thuisclub ESV een te gekke [...]

[dc_social_wall id=”7926″]

.