BSO ESV Ede 7 tot 12 jaar

Bereken uw netto bijdrage

Onze benadering zorgt dat ook oudere kinderen zich thuis voelen bij ons. We bieden uitdagende activiteiten en hebben speelmaterialen gericht op oudere kinderen.

Kinderen in de bovenbouwleeftijd hebben een grotere behoefte aan zelfstandigheid. Binnen onze opvang krijgen zij dan ook de ruimte om deze zelfstandigheid te ontwikkelen, zonder dat ze uit het oog worden verloren.

Tijdens de opvang bieden we een uitdagend programma aan van creatieve en sportieve activiteiten. Oudere kinderen hebben minder sturing nodig dan de jongere kinderen, waardoor er tijdens de activiteiten een vrijere invulling ontstaat.

Gedurende het schooljaar kunnen kinderen aan creatieve en sportieve cursussen meedoen. Er zijn cursussen die buiten de opvanglocatie te volgen zijn, zoals een hockeycursus bij hockeyvereniging Ede, en cursussen die op de eigen opvanglocatie gegeven worden. Voor deze cursussen worden geen extra opvangkosten gerekend.

Ons team van pedagogisch medewerkers bestaat uit een goede mix van enthousiaste mensen. Alle medewerkers hebben naast hun pedagogische kwaliteiten ook nog een sportieve of creatieve achtergrond, zodat ze leuke en gevarieerde activiteiten aan kunnen bieden aan de kinderen.