BSO ESV Ede 7 tot 12 jaar

Bereken uw netto bijdrage

Ook oudere kinderen voelen zich thuis bij onze opvang door de benadering van onze medewerkers, de gezellig binnenruimte waar ook spelletjes en hoekjes gericht zijn op de oudere kinderen en de uitdagende activiteiten voor deze groep. Tevens hebben kinderen in de bovenbouwleeftijd een steeds grotere behoefte aan zelfstandigheid, ten opzichte van andere kinderen maar ook ten opzichte van de pedagogisch medewerkers op de opvang. Binnen de opvang krijgen de kinderen de ruimte om deze zelfstandigheid te ontwikkelen, maar zij worden nooit door de pedagogisch medewerkers uit het oog verloren.

Tijdens de opvang wordt een uitdagend, afwisselend creatief en sportief programma aangeboden voor alle leeftijdsgroepen en voor zowel jongens als meisjes. Kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar hebben minder sturing nodig dan de jongere kinderen, waardoor er ook een vrijere invulling voor deze groep ontstaat tijdens de activiteiten.

Het team van pedagogisch medewerkers bestaat uit een goede mix van enthousiaste mensen. Alle medewerkers hebben naast hun pedagogische kwaliteiten ook nog een sportieve of creatieve achtergrond, waardoor zij in staat zijn om leuke en gevarieerde activiteiten aan te bieden aan de kinderen.

De buitenruimte van de BSO bestaat uit het riante schoolplein van de Edese Schoolvereniging, waar onder andere gebruik gemaakt kan worden van het voetbalveld, het basketbalveld en de verschillende speeltoestellen op het schoolplein. Door de grootte van het schoolplein bestaan er ontzettend veel mogelijkheden voor leuke, actieve en gevarieerde activiteiten.

Wij streven in onze opvang naar kwaliteit en maatwerk. Doordat wij verschillende opvangpakketten en scherpe tarieven hanteren kunnen de ouders de keuze maken welk opvangpakket goed aansluit op hun wensen. Kwalitatief hoogstaande opvang aanbieden met daarbij marktconforme prijzen; dat is waar wij voor staan!

Kinderen die niet op de ESV zitten, maar wel van de BSO gebruik willen maken, kunnen kosteloos van onze ophaalservice met de 9-persoonsbus met kinderzitjes gebruik maken. De kinderen worden door een groepsleider van BSO De Thuisclub bij hun basisschool opgehaald.

Voor activiteiten die buiten de opvanglocatie plaatsvinden en voor de uitjes tijdens de vakantie-opvang, kan er ook gebruik gemaakt worden van de 9-persoonsbus met kinderzitjes. Deze 9-persoonbus staat volledig ter beschikking van de BSO, waardoor ook de mogelijkheid bestaat om kinderen tijdens de opvang kosteloos naar bijvoorbeeld hun sportclub of muziekles te brengen.

Ouders worden op verschillende manieren betrokken bij onze opvang, zodat zij weten wat er speelt en er een “wij” gevoel gecreëerd wordt tussen de kinderen, de opvang en de ouders. Dit proberen wij op de volgende manieren te bewerkstelligen:

  • Een kennismakingsgesprek voorafgaand aan de plaatsing.
  • Korte overdracht gesprekjes tussen de ouder en de pedagogisch medewerker als de kinderen opgehaald worden van de opvang.
  • Tweemaal per jaar 10-minutengesprekken met de ouders.
  • Luisteren naar de wensen en behoeften van ouders en kinderen.
  • Iedere maand een nieuwsbrief via een e-mailbericht aan de ouders.
  • Een oudercommissie die alle ouders van de opvang vertegenwoordigt.
Gedurende het schooljaar bieden wij de kinderen de mogelijkheid om aan creatieve en sportieve cursussen van een paar weken mee te doen. Er zijn cursussen die buiten de opvanglocatie te volgen zijn, zoals bijvoorbeeld een hockeycursus op de hockeyverenging Ede, en cursussen die op de eigen opvanglocatie gegeven worden. Voor al deze cursussen worden geen extra opvangkosten gerekend.

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Rondleiding aanvragen
Direct inschrijven

Vacature Pedagogisch medewerker bij de Sport BSO

Door de uitbreiding bij de Sport BSO zijn wij op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerkers [...]

Uitbreiding Sport BSO Bennekom

Door de grote belangstelling voor onze sportieve BSO gaan wij uitbreiden! Vanaf 1 februari 2019 [...]

Gezonder voedingsbeleid De Thuisclub

De afgelopen tijd zijn wij op al onze opvanglocaties geleidelijk gestart met een gezonder voedingsbeleid. [...]

[dc_social_wall id=”7926″]

.