BSO ESV Ede 4 tot 7 jaar

Bereken uw netto bijdrage

De school is uit, het is tijd om te ontspannen en dingen te doen die je leuk vindt! Direct nadat de kinderen uit zijn is het fijn om bij elkaar te komen en wat te drinken. Even tot rust komen in een omgeving die niet meer aanvoelt als school, maar als een plek die aanvoelt als thuis. Naast de activiteiten die op het schoolplein of in de gymzaal plaatsvinden is het belangrijk dat de kinderen voldoende vrije tijd krijgen om uit te rusten of gewoon even lekker zelf bezig te zijn.

Per opvangdag wordt er een creatieve en een sportieve activiteit aangeboden aan de kinderen. Het is niet verplicht om aan de activiteit mee te doen. Als blijkt dat de kinderen voor een bepaalde activiteit veel belangstelling hebben, zal deze activiteit vaker terug komen tijdens de opvang. Zijn er activiteiten waar de kinderen minder belangstelling voor hebben, dan komen deze activiteiten minder vaak terug tijdens de opvang. Het belangrijkste is namelijk dat de kinderen een leuke tijd hebben tijdens de opvang.

Het team van pedagogisch medewerkers bestaat uit een goede mix van enthousiaste mensen. De pedagogisch medewerkers zorgen dat de kinderen zich op hun gemak voelen door middel van persoonlijke aandacht, een luisterend oor te bieden en de tijd te nemen om de kinderen te helpen en uit te leggen wat de regeltjes in de groep zijn. De pedagogisch medewerkers creëren een rustige, veilige en gevarieerde speelplek waar de kinderen zich thuis voelen.

De buitenruimte van de BSO bestaat uit het riante schoolplein van de Edese Schoolvereniging, waar onder andere gebruik gemaakt kan worden van het voetbalveld, het basketbalveld en het kleuterplein met een zandbak en speelonderdelen voor de jongere kinderen. Door de grootte van het schoolplein bestaan er ontzettend veel mogelijkheden voor leuke, actieve en gevarieerde activiteiten.

Wij streven in onze opvang naar kwaliteit en maatwerk. Doordat wij verschillende opvangpakketten en scherpe tarieven hanteren kunnen de ouders de keuze maken welk opvangpakket goed aansluit op hun wensen. Kwalitatief hoogstaande opvang aanbieden met daarbij marktconforme prijzen; dat is waar wij voor staan!

Kinderen die niet op de Edese Schoolvereniging zitten, maar wel van de BSO gebruik willen maken, kunnen kosteloos van onze ophaalservice met de 9-persoonsbus met kinderzitjes gebruik maken. De kinderen worden door een groepsleider van BSO De Thuisclub bij hun basisschool opgehaald.

Voor activiteiten die buiten de opvanglocatie plaatsvinden en voor de uitjes tijdens de vakantie-opvang, kan er ook gebruik gemaakt worden van de 9-persoonsbus met kinderzitjes. Deze 9-persoonbus staat volledig ter beschikking van de BSO, waardoor ook de mogelijkheid bestaat om kinderen tijdens de opvang kosteloos naar bijvoorbeeld hun sportclub of muziekles te brengen.

Ouders worden op verschillende manieren betrokken bij onze opvang, zodat zij weten wat er speelt en er een “wij” gevoel gecreëerd wordt tussen de kinderen, de opvang en de ouders. Dit proberen wij op de volgende manieren te bewerkstelligen:

  • Een kennismakingsgesprek voorafgaand aan de plaatsing.
  • Korte overdracht gesprekjes tussen de ouder en de pedagogisch medewerker als de kinderen opgehaald worden van de opvang.
  • Tweemaal per jaar 10-minutengesprekken met de ouders.
  • Luisteren naar de wensen en behoeften van ouders en kinderen.
  • Iedere maand een nieuwsbrief via een e-mailbericht aan de ouders.
  • Een oudercommissie die alle ouders van de opvang vertegenwoordigt.
Gedurende het schooljaar bieden wij de kinderen de mogelijkheid om aan creatieve en sportieve cursussen van een paar weken mee te doen. Er zijn cursussen die buiten de opvanglocatie te volgen zijn, zoals bijvoorbeeld een hockeycursus op de hockeyverenging Ede, en cursussen die op de eigen opvanglocatie gegeven worden. Voor al deze cursussen worden geen extra opvangkosten gerekend.  

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Rondleiding aanvragen
Direct inschrijven

Vacature Pedagogisch medewerker bij de Sport BSO

Door de uitbreiding bij de Sport BSO zijn wij op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerkers [...]

Uitbreiding Sport BSO Bennekom

Door de grote belangstelling voor onze sportieve BSO gaan wij uitbreiden! Vanaf 1 februari 2019 [...]

Gezonder voedingsbeleid De Thuisclub

De afgelopen tijd zijn wij op al onze opvanglocaties geleidelijk gestart met een gezonder voedingsbeleid. [...]

[dc_social_wall id=”7926″]

.