BSO Calluna 7 tot 12 jaar

De opvanglocatie van BSO Calluna biedt ontzettend veel uitdagende mogelijkheden voor de oudere kinderen op de BSO. Het schoolplein heeft naast verschillende speeltoestellen ook nog een eigen voetbalveld en een groot sportveld waar de kinderen zich tijdens de opvang helemaal kunnen uitleven. In de gezellige binnenruimte zijn er verschillende spelletjes en materialen voor de oudere kinderen en is er een coole speelzaal waar de kinderen actief bezig kunnen zijn. Binnen de opvang krijgen de kinderen de ruimte om zich zelfstandig te ontwikkelen, maar worden nooit door de pedagogisch medewerkers uit het oog verloren.

De groep kinderen die op maandag, dinsdag en donderdag gebruik maakt van de opvang op BSO Calluna bestaat momenteel uit maximaal 15 kinderen. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht voor de kinderen en kan er specifiek ingespeeld worden op hun wensen en behoeften tijdens de opvang. De pedagogisch medewerkers verzinnen allemaal leuke sportieve en creatieve activiteiten voor alle leeftijden. Buiten de activiteiten hebben de kinderen voldoende momenten om lekker te ontspannen, spelletjes te spelen, te knutselen en vrij buiten te bewegen.

De buitenruimte van de BSO bestaat uit het riante schoolplein van basisschool Calluna, waar onder andere gebruik gemaakt kan worden van de verschillende speeltoestellen op het schoolplein, een tafeltennistafel en een voetbalveld. Door de grootte van het schoolplein bestaan er ontzettend veel mogelijkheden voor leuke, actieve en gevarieerde activiteiten.

Een betrokken en enthousiast team van medewerkers staat iedere opvangdag voor de kinderen klaar om er een feestje van te maken met elkaar! Alle medewerkers hebben naast hun pedagogische kwaliteiten ook nog een sportieve of creatieve achtergrond, waardoor zij in staat zijn om leuke en gevarieerde activiteiten aan te bieden aan de kinderen.

Tijdens de opvang wordt een uitdagend, afwisselend creatief en sportief programma aangeboden voor alle leeftijdsgroepen en voor zowel jongens als meisjes. In het BSO lokaal worden er creatieve activiteiten georganiseerd en in de speelzaal direct aansluitend aan het BSO lokaal kunnen de kinderen sportief bezig zijn. Op het prachtige schoolplein hebben de kinderen de mogelijkheid om sportief bezig te zijn, te spelen op de speeltoestellen of lekker even een frisse neus te halen.

Na een drukke dag op school is het belangrijk dat het kind op de BSO in een huiselijke en ontspannen sfeer terecht komt. De BSO binnenruimte is in 2016 opgeknapt en in een nieuw jasje gestoken. De groene en witte tinten in de ruimte in combinatie met de verschillende hoekjes die gecreëerd zijn, geeft een gezellige sfeer waar kinderen graag na schooltijd verblijven. In de wintermaanden en bij slecht weer kunnen de kinderen zich uitleven in de speelzaal direct naast het BSO lokaal.

Wij streven in onze opvang naar kwaliteit en maatwerk. Doordat wij verschillende opvangpakketten en scherpe tarieven hanteren kunnen de ouders de keuze maken welk opvangpakket goed aansluit op hun wensen. Kwalitatief hoogstaande opvang aanbieden voor marktconforme prijzen; dat is waar wij voor staan!

Ouders worden op verschillende manieren betrokken bij onze opvang, zodat zij weten wat er speelt en er een “wij” gevoel gecreëerd wordt tussen de kinderen, de opvang en de ouders. Dit proberen wij op de volgende manieren te bewerkstelligen:

  • Een kennismakingsgesprek voorafgaand aan de plaatsing.
  • Korte overdracht gesprekjes tussen de ouder en de pedagogisch medewerker als de kinderen opgehaald worden van de opvang.
  • Tweemaal per jaar 10-minutengesprekken met de ouders.
  • Luisteren naar de wensen en behoeften van ouders en kinderen.
  • Iedere maand een nieuwsbrief via een e-mailbericht aan de ouders.
  • Een oudercommissie die alle ouders van de opvang vertegenwoordigt.

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Rondleiding aanvragen
Direct inschrijven

Vacature Pedagogisch medewerker bij de Sport BSO

Door de uitbreiding bij de Sport BSO zijn wij op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerkers [...]

Uitbreiding Sport BSO Bennekom

Door de grote belangstelling voor onze sportieve BSO gaan wij uitbreiden! Vanaf 1 februari 2019 [...]

Gezonder voedingsbeleid De Thuisclub

De afgelopen tijd zijn wij op al onze opvanglocaties geleidelijk gestart met een gezonder voedingsbeleid. [...]

[dc_social_wall id=”7926″]

.