BSO Calluna 7 tot 12 jaar

Voor kinderen van 7 tot 12 jaar biedt BSO Calluna ontzettend veel mogelijkheden. Er is een schoolplein met verschillende speeltoestellen, een voetbalveld en een groot sportveld waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. In de gezellige binnenruimte zijn verschillende spelletjes en materialen voor oudere kinderen en een coole speelzaal waar de kinderen actief bezig kunnen zijn. Daarnaast krijgen kinderen hier de ruimte om zich zelfstandig te ontwikkelen, zonder dat ze uit het oog worden verloren.

Door de kleinschalige opvang is er veel persoonlijke aandacht voor de kinderen en kan er specifiek ingespeeld worden op hun wensen en behoeften tijdens de opvang.

De buitenruimte van de BSO bestaat uit het riante schoolplein van basisschool Calluna, met speeltoestellen, een voetbalveld en een tafeltennistafel. Door de grootte van het plein zijn er talloze mogelijkheden voor leuke, actieve en gevarieerde activiteiten.

Ons team van betrokken en enthousiaste medewerkers maakt er elke opvangdag een feestje van met de kinderen. Zij hebben een pedagogische en een sportieve of creatieve achtergrond, zodat ze leuke en gevarieerde activiteiten kunnen organiseren voor de kinderen.

Tijdens de opvang bieden we een uitdagend creatief en sportief programma aan voor jongens en meisjes van alle leeftijden. In het BSO lokaal gaan we creatief aan de slag. De sportieve activiteiten vinden plaats in de speelzaal naast het lokaal. Daarnaast is er een prachtig schoolplein waar kinderen kunnen rondrennen, sporten of spelen op de speeltoestellen.

Na een drukke dag op school komen kinderen bij ons terecht in een huiselijke en ontspannen sfeer. De kleuren en verschillende hoekjes creƫren een gezellige ruimte waar kinderen graag verblijven. In de wintermaanden en bij slecht weer leven ze zich uit in de speelzaal naast het BSO lokaal.