Dagindeling

Na schooltijd staat er fruit en limonade voor de kinderen klaar bij binnenkomst in het BSO lokaal. Daarna hebben de kinderen de tijd om te ontspannen en vrije tijd om te spelen. Vervolgens wordt er een activiteit aangeboden waar de kinderen aan deel kunnen nemen. Na de activiteit staan er weer de nodige verfrissingen klaar in het BSO lokaal. De kinderen kunnen daarna kiezen om te spelen in de speelhoeken of lekker te ontspannen.

Op woensdag en vrijdag in de schoolweken vindt de opvang plaats op een andere opvanglocatie in de gemeente Ede. De kinderen van BSO Calluna worden kosteloos opgehaald van school en lunchen vervolgens op de BSO.  Na de lunch hebben de kinderen de tijd om te ontspannen en vrije tijd om te spelen. Vervolgens wordt er een activiteit aangeboden waar de kinderen aan deel kunnen nemen.

In de schoolvakanties en op vrije dagen bieden wij een gevarieerd dagprogramma bij onze BSO op de Edese Schoolvereniging in Ede aan met leuke activiteiten zoals toernooien, clinics en uitjes. Daarnaast is er voldoende ruimte voor ontspanning en vrije tijd.