BSO Calluna 4 tot 7 jaar

bereken uw nettobijdrage

BSO Calluna is een opvanglocatie waar kinderen zich direct thuis voelen. De jongere kinderen krijgen alle aandacht van de pedagogisch medewerkers die zij nodig hebben en worden op een speelse manier begeleid tijdens de activiteiten. Tijdens de opvang kunnen de kinderen bijvoorbeeld knutselen, sportief bezig zijn, een spelletje spelen of tikkertje spelen op het schoolplein. Omdat een lange dag voor jonge kinderen vermoeiend kan zijn, is er ook alle ruimte om even lekker binnen te ontspannen met een boekje op de bank.

Door de kleinschalige opvang is er veel persoonlijke aandacht voor de kinderen en kan er specifiek ingespeeld worden op hun wensen en behoeften tijdens de opvang.

De buitenruimte van de BSO bestaat uit het riante schoolplein van basisschool Calluna, met speeltoestellen, een voetbalveld en een tafeltennistafel. Door de grootte van het plein zijn er talloze mogelijkheden voor leuke, actieve en gevarieerde activiteiten.

Ons team van pedagogisch medewerkers bestaat uit enthousiaste en sportieve mensen. Ze zorgen dat de kinderen zich op hun gemak voelen door middel van persoonlijke aandacht en een luisterend oor. Ze nemen de tijd om kinderen te helpen en uit te leggen wat de groepsregeltjes zijn, en ze creƫren een rustige, veilige en gevarieerde speelplek.

Per opvangdag bieden we een creatieve en een sportieve activiteit aan. Het belangrijkste is dat de kinderen een leuke tijd hebben. Het is dan ook niet verplicht om met een activiteit mee te doen.