Sport BSO Bennekom 7 tot 12 jaar

Bereken uw netto bijdrage

Onze sportieve BSO in Bennekom is gericht op sport en spel. Na een schooldag en in de vakantie is het dé plek waar kinderen hun energie kwijt kunnen en zich kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo. Wij halen de kinderen van verschillende basisscholen op met eigen vervoersmiddelen die voorzien zijn van kinderzitjes.

Dankzij extra aandacht voor beweging en voeding, draagt De Thuisclub bij aan een gezonde levensstijl voor kinderen. We bevorderen sociale en emotionele ontwikkeling en laten kinderen kennismaken met verschillende sporten. Zo ontwikkelen ze hun talent op een leuke en gezonde manier.

Sport BSO Bennekom focust zich op sport en spel in de buitenlucht, waardoor de opvangdag voor kinderen leuker, gezonder en leerzamer wordt. Ze leren verschillende sportvaardigheden en hoe ze moeten omgaan met winnen en verliezen. Tijdens de opvang krijgen de kinderen lekker en gezond te eten.

Ons team van pedagogisch medewerkers bestaat uit enthousiaste en sportieve mensen. Ze zorgen dat de kinderen zich op hun gemak voelen door middel van persoonlijke aandacht en een luisterend oor. De pedagogisch medewerkers creëren een rustige, veilige en gevarieerde speelplek. Na afloop van de opvang vindt er altijd een goede overdracht plaats aan de ouders.

Kinderen kunnen kosteloos van onze ophaalservice gebruikmaken. Na school worden de kinderen door onze medewerkers opgehaald bij hun basisschool. Wij halen kinderen op die in Bennekom, Wageningen en Ede op de basisschool zitten, met onze eigen vervoersmiddelen voorzien van kinderzitjes.

Om te zorgen dat u weet wat er speelt, wordt u als ouder betrokken bij onze opvang. Dat doen we door:

  • Een kennismakingsgesprek voorafgaand aan de plaatsing;
  • Korte overdracht gesprekjes als de kinderen opgehaald worden van de opvang;
  • Twee keer per jaar 10-minutengesprekken met de ouders;
  • Een maandelijkse nieuwsbrief via een e-mailbericht aan de ouders.