Sport BSO Bennekom 7 tot 12 jaar

Bereken uw netto bijdrage

Bij Sport BSO De Thuisclub staat het kind centraal. Wij willen kinderen de kans bieden om hun talent te ontwikkelen door ze kennis te laten maken met verschillende sporten. De kinderen kunnen hun energie kwijt na een (lange) dag in de schoolbanken te hebben gezeten. Onze visie is dat kinderen zich met plezier op motorisch, fysiek en sociaal vlak kunnen ontwikkelen met sport- en spelactiviteiten. Daarnaast leren kinderen tijdens sport en spel om te gaan met winst en verlies, wat de sociale en emotionele ontwikkeling bevordert.

Sporten in combinatie met gezond eten en drinken draagt bij aan een gezonde levensstijl en voorkomt overgewicht bij kinderen. Sporten en gezonde voeding zijn dan ook belangrijk speerpunten in onze opvang.

Sport BSO Bennekom is gevestigd op Sportpark De Eikelhof, op het terrein van Voetbalvereniging Bennekom. De Sport BSO is er voor alle basisschoolkinderen in Bennekom en omgeving. Wij halen de kinderen van verschillende basisscholen op met eigen vervoersmiddelen die voorzien zijn van kinderzitjes.

Sport BSO De Thuisclub geeft kinderen de kans om hun talent te ontwikkelen, op een gezonde en leuke manier!

De Sport BSO is gericht op sport in voornamelijk de buitenlucht. Sport- en spelactiviteiten als onderdeel van kinderopvang maakt de opvang voor de kinderen leuker en het is goed voor de gezondheid.

Door een grote variatie aan zowel individuele- als teamsporten, ontwikkelen de kinderen veel verschillende vaardigheden en gebruiken zij de verschillende spiergroepen van hun lichaam.

Tijdens de opvang wordt er voor gezorgd dat de kinderen gezond te eten krijgen. Op deze manier draagt de Sport BSO bij aan een gezondere manier van leven voor kinderen. De Sport BSO is hierdoor niet alleen de leukste opvang voor de kinderen, maar ook de sportiefste en gezondste!

Het team van pedagogisch medewerkers bestaat uit een goede mix van enthousiaste en sportieve mensen. De pedagogisch medewerkers zorgen dat de kinderen zich op hun gemak voelen door middel van persoonlijke aandacht. De pedagogisch medewerkers creëren een rustige, veilige en gevarieerde speelplek waar de kinderen zich thuis voelen. Na afloop van de opvang vindt er altijd een goede overdracht plaats aan de ouders.

Kinderen kunnen kosteloos van onze ophaalservice gebruik maken! De kinderen worden door een groepsleider van de Sport BSO bij hun basisschool opgehaald.

Al deze vervoersmiddelen staan volledig ter beschikking van de opvang bij de Sport BSO, waardoor ook de mogelijkheid bestaat om kinderen tijdens de opvang kosteloos naar bijvoorbeeld hun sportclub of muziekles te brengen. Ook voor activiteiten die buiten de opvanglocatie plaatsvinden en voor de uitjes tijdens de vakantie-opvang, kan er gebruik gemaakt worden van deze vervoersmiddelen.

Momenteel halen wij kinderen op die in Bennekom, Wageningen en Ede op de basisschool zitten.

Wij streven in onze opvang naar kwaliteit en maatwerk. Doordat wij verschillende opvangpakketten en scherpe tarieven hanteren kunnen de ouders de keuze maken welk opvangpakket goed aansluit op hun wensen. Kwalitatief hoogstaande opvang aanbieden met daarbij marktconforme prijzen; dat is waar wij voor staan!

Tijdens de opvang wordt een uitdagend en afwisselend sportief programma aangeboden voor alle leeftijdsgroepen en voor zowel jongens als meisjes. Er wordt een brede keuze uit verschillende sporten aangeboden door de pedagogisch medewerkers, waarbij voetbal, tennis, hockey en korfbal de hoofdsporten zijn. Dansen, atletiek en tikspelletjes komen ook regelmatig aan bod tijdens de opvang.

Doordat de kinderen tijdens het sporten worden ingedeeld in leeftijdsgroepen kan de moeilijkheidsgraad van de sport- en spelactiviteiten specifiek worden afgestemd op de leeftijdsgroep.

Ouders worden op verschillende manieren betrokken bij onze opvang, zodat zij weten wat er speelt en er een “wij” gevoel gecreëerd wordt tussen de kinderen, de opvang en de ouders. Dit proberen wij op de volgende manieren te bewerkstelligen:

  • Een kennismakingsgesprek voorafgaand aan de plaatsing.
  • Korte overdracht gesprekjes tussen de ouder en de pedagogisch medewerker als de kinderen opgehaald worden van de opvang.
  • Tweemaal per jaar 10-minutengesprekken met de ouders.
  • Luisteren naar de wensen en behoeften van ouders en kinderen.
  • Iedere maand een nieuwsbrief via een e-mailbericht aan de ouders.
  • Een oudercommissie die alle ouders van de opvang vertegenwoordigt.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag in de schoolweken en in de schoolvakanties geopend! Dit in tegenstelling tot veel andere BSO’s, die vaak alleen op maandag, dinsdag en donderdag geopend zijn.

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Rondleiding aanvragen
Direct inschrijven

Vacature Pedagogisch medewerker bij de Sport BSO

Door de uitbreiding bij de Sport BSO zijn wij op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerkers [...]

Uitbreiding Sport BSO Bennekom

Door de grote belangstelling voor onze sportieve BSO gaan wij uitbreiden! Vanaf 1 februari 2019 [...]

Gezonder voedingsbeleid De Thuisclub

De afgelopen tijd zijn wij op al onze opvanglocaties geleidelijk gestart met een gezonder voedingsbeleid. [...]

[dc_social_wall id=”7926″]

.