Sport BSO Bennekom 4 tot 7 jaar

Bereken uw netto bijdrage

Onze sportieve BSO in Bennekom is gericht op sport en spel. Na een schooldag en in de vakantie is het dé plek waar kinderen hun energie kwijt kunnen en zich kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo. Wij halen de kinderen van verschillende basisscholen op met eigen vervoersmiddelen die voorzien zijn van kinderzitjes.

Dankzij extra aandacht voor beweging en voeding, draagt De Thuisclub bij aan een gezonde levensstijl voor kinderen. We helpen bij de talentontwikkeling door kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten, en bevorderen sociale en emotionele ontwikkeling.

De Sport BSO geeft kinderen de kans om hun talent te ontwikkelen, op een gezonde en leuke manier!

Door sport- en spelactiviteiten aan te bieden, wordt de opvangdag voor kinderen leuker, gezonder en leerzamer. Ze leren wat ze met hun lichaam kunnen en hoe ze moeten omgaan met winnen en verliezen. Tijdens de opvang krijgen de kinderen lekker en gezond te eten.

De eerste periode op de basisschool vraagt veel energie en concentratievermogen van jonge kinderen. Daarom hebben we voor deze groep een aangepast sport- en spelprogramma ontwikkeld van 30 tot 45 minuten.

Ons team van pedagogisch medewerkers bestaat uit enthousiaste en sportieve mensen. Ze zorgen dat de kinderen zich op hun gemak voelen door middel van persoonlijke aandacht en een luisterend oor. De pedagogisch medewerkers creëren een rustige, veilige en gevarieerde speelplek. Na afloop van de opvang vindt er altijd een goede overdracht plaats aan de ouders.

Kinderen kunnen kosteloos van onze ophaalservice gebruikmaken. Na school worden de kinderen door onze medewerkers opgehaald bij hun basisschool. Wij halen kinderen op die in Bennekom, Wageningen en Ede op de basisschool zitten, met onze eigen vervoersmiddelen voorzien van kinderzitjes.