BSO De Wingerd 7 tot 12 jaar

Bereken uw netto bijdrage

Ook oudere kinderen voelen zich thuis bij onze opvang door de benadering van onze medewerkers en de gezellig binnenruimte waar ook spelletjes en hoekjes gericht zijn op de oudere kinderen. Op maandag, dinsdag en donderdag in de schoolweken van 14:00 uur tot 18:30 uur bieden wij de kinderen een gevarieerd en leuk programma, waarbij de kinderen kunnen kiezen tussen creatieve en sportieve activiteiten. Binnen de opvang krijgen de kinderen de ruimte om zich zelfstandig te ontwikkelen, maar worden nooit door de pedagogisch medewerkers uit het oog verloren.

De groep kinderen die op maandag, dinsdag en donderdag gebruik maakt van de opvang op BSO De Wingerd bestaat momenteel uit maximaal 20 kinderen, hoewel er een vergunning voor 50 kinderen per dag is. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht voor de kinderen en kan er specifiek ingespeeld worden op hun wensen en behoeften tijdens de opvang.

De BSO binnenruimte is in 2016 opgeknapt en in een nieuw jasje gestoken. De groene en witte tinten in de ruimte in combinatie met de verschillende hoekjes die gecreëerd zijn, geeft een gezellige sfeer waar kinderen graag na schooltijd verblijven. In de wintermaanden en bij slecht weer kunnen de kinderen zich uitleven in de gymzaal / theaterzaal op de speeltoestellen en met toneel en dans.

Het team van pedagogisch medewerkers bestaat uit een goede mix van enthousiaste mensen. De pedagogisch medewerkers zorgen dat de kinderen zich op hun gemak voelen door middel van persoonlijke aandacht, een luisterend oor en de tijd te nemen om de kinderen te helpen en uit te leggen hoe de regeltjes in de groep zijn. De pedagogisch medewerkers creëren een rustige, veilige en gevarieerde speelplek waar de kinderen zich thuis voelen.

Tijdens de opvang wordt een uitdagend, afwisselend creatief en sportief programma aangeboden voor alle leeftijdsgroepen en voor zowel jongens als meisjes. In de binnenruimte staan een voetbaltafel en een sjoelbak waar de oudere kinderen veel plezier aan beleven.

De buitenruimte van de BSO bestaat uit het riante schoolplein van de CNS-basisschool De Wingerd, waar onder andere gebruik gemaakt kan worden van de verschillende speeltoestellen op het schoolplein en een tafeltennistafel. Door de grootte van het schoolplein bestaan er ontzettend veel mogelijkheden voor leuke, actieve en gevarieerde activiteiten.

Wij streven in onze opvang naar kwaliteit en maatwerk. Doordat wij verschillende opvangpakketten en scherpe tarieven hanteren kunnen de ouders de keuze maken welk opvangpakket goed aansluit op hun wensen. Kwalitatief hoogstaande opvang aanbieden voor marktconforme prijzen; dat is waar wij voor staan!

Ouders worden op verschillende manieren betrokken bij onze opvang, zodat zij weten wat er speelt en er een “wij” gevoel gecreëerd wordt tussen de kinderen, de opvang en de ouders. Dit proberen wij op de volgende manieren te bewerkstelligen:

  • Een kennismakingsgesprek voorafgaand aan de plaatsing.
  • Korte overdracht gesprekjes tussen de ouder en de pedagogisch medewerker als de kinderen opgehaald worden van de opvang.
  • Tweemaal per jaar 10-minutengesprekken met de ouders.
  • Luisteren naar de wensen en behoeften van ouders en kinderen.
  • Iedere maand een nieuwsbrief via een e-mailbericht aan de ouders.
  • Een oudercommissie die alle ouders van de opvang vertegenwoordigt.

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Rondleiding aanvragen
Direct inschrijven

Vacature Pedagogisch medewerker bij de Sport BSO

Door de uitbreiding bij de Sport BSO zijn wij op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerkers [...]

Uitbreiding Sport BSO Bennekom

Door de grote belangstelling voor onze sportieve BSO gaan wij uitbreiden! Vanaf 1 februari 2019 [...]

Gezonder voedingsbeleid De Thuisclub

De afgelopen tijd zijn wij op al onze opvanglocaties geleidelijk gestart met een gezonder voedingsbeleid. [...]

[dc_social_wall id=”7926″]

.