BSO De Wingerd 7 tot 12 jaar

Bereken uw netto bijdrage

Onze benadering zorgt dat ook oudere kinderen zich thuis voelen bij ons. De gezellige binnenruimte met speelmaterialen voor oudere kinderen draagt daaraan bij. De kinderen bieden wij een gevarieerd programma met creatieve en sportieve activiteiten. Binnen de opvang krijgen de kinderen de ruimte om zelfstandig te spelen, zonder dat de pedagogisch medewerkers ze uit het oog verliezen.

Door de kleinschalige opvang is er veel persoonlijke aandacht voor de kinderen en kan er specifiek ingespeeld worden op hun wensen en behoeften tijdens de opvang.

De kleuren en verschillende hoekjes creëren een gezellige ruimte waar kinderen graag verblijven. In de wintermaanden en bij slecht weer leven ze zich uit in de gymzaal/theaterzaal op de speeltoestellen en met toneel en dans.

Het team van pedagogisch medewerkers bestaat uit een goede mix van enthousiaste mensen. Ze zorgen dat de kinderen zich op hun gemak voelen door middel van persoonlijke aandacht en een luisterend oor. Ze nemen de tijd om kinderen te helpen en uit te leggen wat de groepsregeltjes zijn, en ze creëren een rustige, veilige en gevarieerde speelplek.

Tijdens de opvang wordt een uitdagend, afwisselend creatief en sportief programma aangeboden voor verschillende leeftijden. In de binnenruimte staan een voetbaltafel en een sjoelbak waar de oudere kinderen veel plezier aan beleven.