Team Sport BSO Wageningen

Onderstaand stellen wij het sportieve team aan u voor:

Nando
NandoVestigingsmanager
Nando is binnen De Thuisclub een bekend gezicht die nu de vestigingsmanager is op onze sportieve opvanglocatie in Wageningen. In Ede heeft Nando een aantal jaar de sportieve activiteiten verzorgd bij BSO De Thuisclub ESV. Een uitdagend en leuk sportief programma bedenken en uitvoeren met de kids is en blijft een mooie uitdaging voor Nando en zijn team!
Anouk
AnoukPedagogisch medewerkster
Anouk wilde na het afronden van het CIOS in de sport werkzaam zijn. Sinds begin 2022 is zij werkzaam geweest bij onze sportieve BSO in Bennekom. Vanaf de start van de nieuwe sportieve BSO in Wageningen is Anouk naar deze locatie overgestapt. Zij is geboren en getogen in Wageningen en wilde dan ook graag in haar woonplaats werken. In haar vrije tijd korfbalt Anouk op hoog niveau.
Sanne
SannePedagogisch medewerkster
Sanne is na het afronden van haar pedagogisch MBO opleiding, verder gaan studeren aan de Hogeschool; de opleiding Social Work. Sanne heeft daardoor veel pedagogisch kennis en daarnaast al vele zomerkampen voor kinderen georganiseerd.
Senn
SennPedagogisch medewerker
Senn komt uit Wageningen en voetbalt al zijn hele leven. Na het afronden van zijn MBO opleiding tot onderwijsassistent, was de combinatie van sporten en het lesgeven aan kinderen een combinatie die hem direct aansprak bij de Sport BSO.
Ilonka
IlonkaPedagogisch medewerkster
Na het afronden van haar opleiding tot onderwijsassistent, combineert Ilonka het lesgeven in de ochtend met de BSO in de middag. De Thuisclub trok haar aandacht doordat het sporten en bewegen echt centraal staat. Ilonka geniet van het werken met kinderen en houdt enorm van bewegen en dansen.
Martijn
MartijnPedagogisch medewerker
Na het behalen van zijn sportdiploma is Martijn direct gaan werken bij een andere BSO in Wageningen. Na jarenlang hier gewerkt te hebben heeft Martijn de overstap gemaakt naar de Sport BSO, zodat hij iedere opvangdag bezig kan zijn met het aanbieden van een super gaaf sport- en spelprogramma.