Team Pedagogische Kwaliteit

Het team Pedagogische Kwaliteit houdt zich bezig met alles wat te maken heeft met beleid en coaching binnen BSO De Thuisclub. Het doel is om de pedagogische kwaliteit binnen de organisatie te behouden en versterken. Op dit moment bestaat het team uit drie medewerkers.

Sarah
SarahCoördinator Pedagogische Kwaliteit
Na de HBO opleiding Pedagogisch Management Kinderopvang heeft Sarah aansluitend de universitaire master Beleid, Communicatie en Organisatie afgerond. Na een aantal jaar als pedagogisch beleidsmedewerker/coach te hebben gewerkt bij De Thuisclub vervult Sarah nu de rol van Coördinator Pedagogische Kwaliteit, waarin zij de pedagogisch beleidsmedewerkers/coaches aanstuurt. Zij houdt zich graag bezig met de vraag hoe de opvang nog beter kan, voor kinderen, ouders en medewerkers. Daarbij heeft ze een onderzoekende houding en is ze gericht op de verbinding tussen het beleid en de praktijk.
Mark
MarkPedagogisch beleidsmedewerker/coach
Na lang in de zorg te hebben gewerkt en ervaring te hebben opgedaan bij een sportieve BSO, heeft Mark recent de HBO opleiding Pedagogisch Beleidsmedewerker/Coach afgerond. Nu werkt Mark als meewerkend coach bij De Thuisclub, waarbij hij tijdens het werk op de groep direct met de pedagogisch medewerkers meedenkt over het pedagogisch handelen. Zijn leergierigheid en oplossingsgerichtheid komen daar goed bij van pas. De vele jaren ervaring als voetbaltrainer zet Mark bij De Thuisclub in om medewerkers specifiek te coachen op het vlak sport- en spelactiviteiten.
Sascha
SaschaAssistent pedagogisch beleidsmedewerker/coach
Met een bachelor Pedagogische Wetenschappen en enkele jaren ervaring als pedagogisch medewerkster binnen De Thuisclub, levert Sascha een waardevolle bijdrage aan de verdere verbetering van de pedagogische kwaliteit van De Thuisclub. Sascha. Naast haar werk als pedagogisch medewerkster bij Sport BSO Ede vervult zij de rol van assistent pedagogisch beleidsmedewerker/coach. Zij denkt graag mee over de inhoud van het beleid en de coaching van De Thuisclub. Haar sterke inlevingsvermogen en sensitieve responsiviteit zet zij daarbij in.