Team Kantoor

Op ons kantoor in Utrecht werken onze office managers en de eigenaar van De Thuisclub. De office managers zijn het eerste aanspreekpunt vanuit ons kantoor voor ouders, medewerkers en andere relaties. Daarnaast verrichten zij verschillende organisatorisch en administratieve werkzaamheden. Als onmisbare schakel in het werkproces zorgen de office managers ervoor dat alle zaken achter de schermen soepel verlopen.

Marlise
MarliseOffice Manager
Alysia
AlysiaOffice Manager
Bas
BasEigenaar
Na het afronden van mijn rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, lag de advocatuur meer voor de hand dan het starten van een sportieve buitenschoolse opvang. Als ondernemend persoon wist ik echter al op jonge leeftijd dat ik later een eigen bedrijf wilde.

In 2011 deed de kans zich voor om samen met mijn compagnon Jan een sportieve buitenschoolse opvang te starten bij Voetbalvereniging Bennekom. Een maatschappelijk verantwoord bedrijf waarin bewegen en gezonde voeding centraal staan, was direct een idee wat mij ontzettend aansprak. Tijdens mijn studie heb ik als tennisleraar op verschillende verenigingen tennisles gegeven. Het plezier wat kinderen tijdens de tennisles hadden kon nu op de sportieve BSO gaan plaatsvinden.

Vanaf 2014 zijn wij bij basisschool De Wingerd te Bennekom en bij de Edese Schoolvereniging te Ede gestart met een activiteiten BSO. Vanaf 2016 doen wij dit ook bij basisschool Calluna in Ede. Kinderen kunnen iedere dag de keuze maken voor een sportieve of een creatieve activiteit. Een combinatie die blijkt aan te spreken.

Mijn werkzaamheden vinden voor het grootste gedeelte plaats op ons kantoor in Utrecht. Daarnaast ben ik op alle opvanglocaties met grote regelmaat aanwezig, om zo binding te hebben en te houden met de pedagogisch medewerkers, de kinderen en de ouders.

Tot ziens op één van de opvanglocaties! Hartelijke groeten, Bas Zaunbrecher