Team BSO Calluna

Onderstaand stellen wij het opvangteam aan u voor:

Anita
AnitaVestigingsmanager
Met veel enthousiasme startte Anita in 2016 bij BSO Calluna als Vestigingsmanager. Dankzij haar opleiding tot sociaal pedagogisch werker en met haar ervaring als korfbalcoach, is Anita pedagogisch en sportief goed onderlegd. Ze is een ondernemend type en vindt het – net als De Thuisclub – leuk én belangrijk om kinderen tijdens de opvang veel verschillende activiteiten te kunnen bieden.
Melanie
MelanieAssistent Vestigingsmanager
Melanie is een allround pedagogisch medewerkster, die zowel sportieve als creatieve activiteiten kan aanbieden aan de kinderen. Het aanbieden van leuke en leerzame activiteiten is iets wat Melanie het liefst doet en ook heel goed vindt voor de ontwikkeling van een kind. In haar vrije tijd is Melanie graag sportief bezig met crossfitten en hardlopen.
Marleen
MarleenPedagogisch medewerkster
Met haar behaalde opleiding als pedagogisch medewerker wilde Marleen graag gaan werken bij een BSO, na eerder ander werk te hebben gedaan. Als opgewekt, vrolijk en creatief persoon past zij geweldig in het team. In haar vrije tijd leest en wandelt Marleen graag en gaat zij graag met haar eigen kinderen op pad.
Jos
JosPedagogisch medewerker
Jos was na het afronden van zijn HBO studie Social Work op zoek naar een leuke en actieve baan die aansloot bij zijn studie. Oorspronkelijk is Jos een nuchtere Zeeuw, maar inmiddels woont hij al een paar jaar in Ede. In zijn vrije tijd is hij regelmatig in de natuur te vinden om allerlei natuurschoon en dieren te fotograferen.
Meliha
MelihaPedagogisch medewerkster
Meliha is helemaal in haar element als zij sportieve activiteiten kan ondernemen met de kinderen. Als studie heeft Meliha een bachelor lichamelijke opvoeding afgerond. De wereld van de kinderen en hun perspectief ervaart Meliha altijd als erg creatief en inspirerend. Naast het werk is Meliha dol op wandelen, fietsen, tennissen, zwemmen, reizen en lezen.
Esther
EstherPedagogisch medewerkster
Esther is de pedagogisch medewerkster creatief van het team. Esther rondde de opleiding tot pedagogisch medewerker met succes af. Ze is in haar vrije tijd ook graag creatief bezig met onder andere tuinieren, bakken, koken, kleermaken, haken en toneelspelen en deelt haar passie graag met de kinderen.
Danny
DannyPedagogisch medewerker
Nadat Danny voor zijn HBO opleiding pedagogiek bij De Thuisclub stage heeft gelopen in het schooljaar 2022-2023, wist hij zeker dat hij werken in de kinderopvang helemaal te gek vindt. In het gezellige team en in een fantastische omgeving wil Danny de kinderen een geweldige tijd bezorgen tijdens de opvang.