Sport BSO Ede

Dankzij De Thuisclub hebben kinderen de kans om op jonge leeftijd verschillende sport- en spelactiviteiten te ontdekken tegen een voordelige prijs. Onze Sport BSO in Ede is dé plek om na schooltijd en tijdens vakanties al sportend een onvergetelijke tijd beleven samen met leeftijdsgenootjes. Deze buitenschoolse opvang is een veilige en gezonde omgeving waar jij je kind met een gerust hart naartoe brengt.

De leukste sport BSO van Ede

Sport BSO in Ede is één van de buitenschoolse opvangen van De Thuisclub. Hier vangen wij na school en tijdens vakanties kinderen op, waarbij we de opvangtijd actief invullen. Onze pedagogische medewerkers hebben een sportachtergrond en leren de kinderen spelenderwijs meer over de verschillende sporten, samenspel en sportvaardigheden. Deze sport- en spelactiviteiten maken de opvang leuker, gezonder én leerzamer. Ook krijgen de kinderen gezonde voeding tijdens de maaltijd.

dagindeling sport bso ede

Waarom kiezen voor De Thuisclub?

Bij de buitenschoolse opvang van De Thuisclub staat het sportieve en gezonde aspect centraal. De kinderen leren bij onze Sport BSO in Ede wat ze allemaal kunnen met hun lichaam en hoe ze moeten omgaan met winnen of verliezen. We bieden daarbij persoonlijke aandacht en een luisterend oor, zodat we een veilige speelplek creëren waar ieder kind zich goed voelt en plezier heeft. Ook de ouders worden betrokken bij onze opvang. We doen onder andere een kennismakingsgesprek en er worden korte overdrachtsgesprekken gedaan bij het ophalen van de kinderen. Daarnaast is er twee keer per jaar de mogelijkheid tot een 10-minutengesprek. Daarbovenop versturen we maandelijks per e-mail een nieuwsbrief naar de ouders.

Iedere dag geopend

De Thuisclub Sport BSO in Ede is tijdens schoolweken geopend van maandag tot en met vrijdag. Kinderen zijn welkom vanaf het einde van de schooldag tot 18.30 uur in de avond. En ook tijdens schoolvakanties kan je op ons rekenen. We zijn op weekdagen open van 08.00 ‘s ochtends tot 18.30 uur ‘s avonds.

Gratis ophaalservice

Wij bieden naast de buitenschoolse opvang ook een gratis ophaalservice aan. Kinderen worden rechtstreeks bij hun basisschool opgehaald door de medewerkers van onze Sport BSO in Ede. We gebruiken hiervoor de eigen vervoersmiddelen van De Thuisclub, die voorzien zijn van comfortabele kinderzitjes.

Een rondleiding aanvragen bij onze Sport BSO in Ede

Heb jij interesse in de buitenschoolse opvang van De Thuisclub? Kom dan eens een kijkje nemen tijdens een rondleiding en maak kennis met onze Sport BSO in Ede! Wij laten jou graag zien hoe onze opvanglocatie eruit ziet en geven je meer informatie over de werkwijze. Zo krijg jij een duidelijk beeld van de opvang en leer je onze enthousiaste medewerkers alvast kennen. Je kan je ook meteen inschrijven via het registratieformulier.

Neem contact op met ons

Voor vragen of extra informatie staan wij graag voor je klaar. Ons kantoor is bereikbaar op het nummer 0346 74 53 08 of door te mailen naar . De opvanglocatie van onze Sport BSO in Ede is te contacteren via 0634 17 40 66. Ook kan je eenvoudig het contactformulier op onze website invullen, waarna wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.